Huru Skuuppi

 

OINAS

21.3. - 20.4.

Alkava kausi tulee olemaan sinua kohtaan erityisen julma. Isäsi kuolee, äitisi kuolee, mahdolliset siskosi ja veljesi kuolevat ja sydämesi valittu jää halvaantuneeksi koomasta herättyään; ystäväsi kuolevat, lemmikkisi hukkuu wc-pönttöön, ja kauden lopuksi kaikki jäljellä olevat sukulaisesi kuolevat. Nyt olisi hyvä aika laihduttaa.

Varo: sukujuhlat, yhteiset lomamatkat, ystävät

 

HÄRKÄ

21.4. - 20.5.

Tällä kaudella löydät itsestäsi kaikkea jännää: rakastut kumisaappaisiin etkä voi olla varastelematta niitä. Vartijat tulevat tutuiksi niin opiskelu- kuin kotipaikkakunnallasi. Vaikka jäät kiinni viidesti samana päivänä, älä lannistu: kenkäosastosi kasvaa huimaa vauhtia ja olet pian yhteiskunnallinen vaikuttaja. Solmit lukuisia mielenkiintoisia suhteita ja saat upeita lempinimiä sekä työsuhdeasunnon. Lisäksi koet uskonnollisen herätyksen.

Varo: valvontakamerat, harmaa väri, sekundakumpparit

 

KAKSOSET

21.5. - 21.6.

Olet harkinnut vakavasti sukupuolileikkausta ja ryhtymistä petomaaniksi poliisivoimiin, mutta piakkoin puhkeava romanssi ohjaa laivasi toisaalle. Sinusta tulee suuri sankari, ja julkisuuden silmä huomioi sinua joko sivulauseella tai lööpillä tapauksessa, joka liittyy jotenkin seksuaalisiin vähemmistöihin. Ole kuitenkin varuillasi, sillä kuuluisuus tuo lähettyvillesi kaupallisia tahoja, jotka tahtovat käyttää sinua omiin tarkoituksiinsa. Kuten vanha sanonta kuuluu: Älä tahdo Matti Nykäseksi Teppo Ruohosen sukuun.

Varo: kateelliset heterot, bussikuskit, iskelmäprinssit

 

RAPU

22.6. - 22.7.

Kuun asennosta päätellen sinua vituttaa ankarasti. Jos ei vituta vielä tänään, niin huomenna viimeistään. Pidätä kuitenkin vihasi, sillä hillinnän pettäessä olet sortuva joko masokismiin tai sadismiin sängyssä ja sen ulkopuolella. Eniten sadistista tuskaa tuotat poika- tai tyttöystävällesi ja naapureillesi, joista iäkkäimmän voit raivosi syövereissä teurastaa. Masokismin sattuessa aiheutat itsellesi pysyviä morfologiamuutoksia. Voit auttaa tilannettasi lukkiutumalla ensin wc:hen vuorokaudeksi ulostamatta, ja sitten toiseksi vuorokaudeksi makuuuhuoneeseen nukkumatta. Tukea saat apteekista ja mantrasta: "Etana on ystävä."

Varo: julkiset vessat, ihmiset, yhdyntä

 

LEIJONA

23.7. - 22.8.

Onneksi olkoon: Uranus antaa sinulle halun paritella taas vuosien jälkeen. Planeetan painovoima kiskoo sinut kiimaan, jota kestää aina kesän kynnykseen. Pääsi täyttyy mitä likaisimmista ajatuksista mitä sopimattomimmissa tilanteissa etkä voi lopettaa. Luennot värittyvät ja tenttivastaukset sekä "tavalliset" juttusi käyvät levottomiksi. Opiskelumoraalisi laskee potensseissa ja jaat rakkautta kursailematta miltei kaikelle mikä itseään liikuttaa. Kesäkuun alussa kunniallisuudestasi on jäljellä enää verta, paskaa ja höyheniä, mutta sinulla on aikaa nostaa säädyllisyyttäsi kolme pitkää vuotta ennen kuin Uranus palaa seuraavan kerran paikoilleen.

Varo: terävät esineet, eloton luonto

 

NEITSYT

23.8. - 22.9.

Ole varuillasi. Nörtteytymisen pitkä varjo laskeutuu yllesi kauden alkupuolella. Mikäli asiat menevät todella huonosti, kukaan ei tunne sinua enää kahden viikon kuluttua. Jos vastakkainen sukupuoli kiinnostuu sinusta, olet mennyttä: etuhampaasi venyvät ja saat allergian väkivaltaelokuvista. Nyt olisi oikea aika kaivaa esiin unohdetut kirosanat ja syljeskely. Feminismi tai sovinismi voivat myös tarjota pelastuksen.

Varo: tietokoneet, tehtävien suorittaminen, totteleminen, vastakkainen sukupuoli

 

VAAKA

23.9. - 23.10.

Tällä kaudella sinä sorrut ja päästät eläimen irti itsessäsi. Vedät viinaa viikkokaudet, tappelet ja uskallat paskantaa housuusi ystävien nähden. Irtosuhteita riittää vaikka varpailla laskea. Opintosi katkeavat ja haistatat nykykulttuurille kaikki osaamasi ruumiiinaukot aakkosjärjestyksessä. Alat inhota Suomea ja tahdot muuttaa Albaniaan. Kauden lopulla sinulla on kolme sukupuolitautia, satiaisia ja kuolematon maine. Suihkussa aikasi kuluu vain hukkaan.

Varo: sosiaalityöntekijät, poliisi, partavesi ilman piimää

 

SKORPIONI

24.10. - 22.11.

Alkukaudesta onni on sinulle suotuisa. Saat loistavan työtarjouksen, joka liittyy jotenkin äärioikeistoon tai prostituutioon. Hetkessä sinulla on lauma uusia ystäviä, jotka pitävät sinusta hyvää huolta. Niität kansallista mainetta kulttuurivaikuttajana jo ennen kuin huomaatkaan joko julkisuudessa tai underground-piireissä, ja Juhan af Grann luonnostelee sinusta dokumentin. Saat lahjaksi hienoja tatuointeja. Myöhemmin tulevaisuudessa sinuun ottaa yhteyttä Jim Rose.

Varo: nalletatskuja, nyrjähdyksiä, sadetakkisia miehiä

 

JOUSIMIES

23.11. - 21.12.

Seuraavat viikot tuovat elämääsi häpeää ja syyllisyyttä. On selvää, että olet tehnyt jotakin pahaa. Ystävät eivät huomaa ja tutut jättävät tervehtimättä. Sinusta kuiskitaan salaa ja sinulle nauretaan, pilkataan ja vihataan. Jopa vanhemmat vihjailevat sinulle ilkeitä kotona käydessäsi. Kaikki tarkkailevat sinua ilkeästi, eikä kukaan tule käymään. Jäät yksin. Vaikka sinusta aluksi tuntuisi ettet ole tehnyt mitään väärää, tulet pian toisiin ajatuksiin. Huomaat että sinulla on paljon anteeksi pyydettävää.

Varo: Kafka

 

KAURIS

22.12. - 19.1.

Pitkäaikainen päihdeongelmasi saavuttaa kahdessa viikossa kliimaksinsa. Matkan varrella havaitset olevasi vihreäpilkkuinen paviaani litran maitopurkkiin piirrettynä, mutta pysy kovana ja saavutat vieläkin korkeampia ulottuvuuksia. Krokotiilit tulevat luoksesi rauhallisin elkein ja opettavat sinulle piispan tarkoituksen. Älä kiipeä tammeen hiihtohaalareissa. Seuraa kuumaa töpseliä.

Varo: Zeus, simpukan hymy, norppa, Heikki Hietamiehen viitta

 

VESIMIES

20.1. - 18.2.

Elät herkkää aikaa. Näet Anttilassa Jeesuksen, ja uunisi alkaa puhua. Asunnossasi on salakuuntelulaitteita, ja Paavo Lipponen suunnittelee sieppaustasi. Jos olet sinnikäs, voit vielä selvitä kaudestasi ehjin nahoin: rakenna itsellesi ja naapureillesi pommisuoja...tai tarkemmin ajatellen rakenna vain itsellesi. Valehtele muille vaikka kyhääväsi kompostia, sillä kukaan ei saa tietää. Keneenkään ei voi luottaa. Kaikki vihaavat sinua, koska olet vainoharhainen. Kun suoja on valmis, piiloudu.

Varo: ihmiset (etenkin sukulaiset), eläimet (mekaaniset koirat ja kastemadot)

 

KALAT

19.2. - 20.3.

Pitkäaikainen unelmasi humanoidin suorittamasta kastraatiosta käy viikon sisällä toteen. Jälkeenpäin alat kuitenkin katua, ja kehität itsellesi kuukauden kestävän depiksen, minkä seurauksena astraaliystäväsi näyttäytyy. Liityt luomutilan kanaparviin kaverisi johdatuksella, mutta et sopeudu. Petyt ihmiskuntaan ja sen ympärillä vellovaan julmaan luontoon. Tahdot pois Maasta. Lyhyen odotusajan jälkeen sinut kaapataankin uudestaan, tällä kertaa lopullisesti. Johtimesi palautetaan ennalleen, ja saat onnellisen elämän kaukana aurinkokunnastamme neljän hybridilapsen vanhempana. Kumppanisi nimi on Zorg.

Varo: tilanomistaja, nokkimisjärjestyksessä ylempänä olevat, Zeugh ja

Xwanzig sekä ylipapittaret

 

 

Välittäjänä saatanan morsian,

Madame Zelda

Paluu Etusivulle

alku 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11