Radikaali

Ainejärjestölehti Ruisku

Ruisku on ainejärjestömme julkaisema lehtinen, joka sisältää juttuja kemian opiskelijoiden elämästä, tietoa opiskelijatapahtumista sekä tieteellisellä tarkkuudella tuotettua humpuukia. Ruiskuja voit löytää kopilta tai PDF-versiona ruiskuarkistosta.

Osallistu Ruiskun tekoon!

Kiinnostaako sinua graafinen suunnittelu tai kirjoittaminen? Haluatko kokemusta yritysten kanssa työskentelystä? Onko sinulla juttuideoita, jotka haluaisit nähdä tulevassa Ruisku-lehdessä? Ruiskun eri tiimeissä voit oppia ja hioa monia eri vapaa-ajan ja työelämän hyödyllisiä taitoja! Toiminta on rentoa, vapaaehtoista ja työmääräsi saat päättää itse.

Ruisku tuotetaan tiimeissä, joita on kolme erilaista: taitto, produktio ja tuottaja. Kaikkiin tiimeihin tarjotaan koulutus. Alta löydät pienet esittelyt jokaisesta.

Taittotiimi vastaa Ruiskun taittamisesta, ulkoasusuunnittelusta ja kuvien muokkauksesta. Tiimiin osallistujille tarjotaan koulutus Adoben Photoshop-kuvankäsittelyohjelman sekä InDesign-taitto-ohjelman käyttöön. Osaat tämän tiimin jälkeen taittaa, editoida omat kuvasi edustavaksi ja suunnitella mainoksia itse.

Produktiotiimi vastaa lehden sisällöstä ja kuvista. Tässä tiimissä luovuus, kirjoittaminen sekä viestintä eri asemissa olevien ihmisten kanssa on se juttu! Tiimin jälkeen sinusta tulee asiantunteva sisällönsuunnittelija, ja osaat suunnitella ja tuottaa lehden sisällön artikkeleineen ja kuvineen.

Tuottajatiimi on Ruiskun julkaisemisen kannalta ehkä välttämättömin tiimi. Tässä ryhmässä erikoistut markkinointiin sekä viestimään yritysten kanssa. Nämä ovat taitoja, joita työmarkkinoilla arvostetaan suuresti!

Jos kiinnostuit, tule ruiskuinfoihin tai nykäise hallituslaista hihasta!

>Ruiskuarkisto<