Radikaali

Hallitus 2019

Titteli Yhteystiedot Kuva
Puheenjohtaja Arttu Lehikoinen
arttu.e.lehikoinen@student.jyu.fi
Heimoi ja hyvästi, meikäläinen on Arttu. Tykkään kahvista, hallitushommista ja joskus jopa opiskelustakin. Olen yksi myyttisistä 2012 vuoden fukseista, joita tarinoiden mukaan oli yli 100, ja tässä vaiheessa kehtaan väittää itseäni jo maisteriopiskelijaksi. Vapaa-ajalla tykkään liikkua joko sulkaista tai tekonahkapalloa jahdaten, joskus jopa uiden. Liikkumisen ohella tykkään myös pelata joillain elektronisilla koneilla ja koulukiireiden taipuessa myös luen. Lempimolekyylini on tänäkin vuonna jodimolekyyli, josta kaikki kemistit (jopa me nanotkin) saavat kirjoittaa ikioman mukavan selkkarin tai lomakkeen, jota voi tulevaisuudessa vertailla mukahankaliin silloin työn alla oleviin selostuksiin. Luonnossa meikäläisen bongaa helpoiten Radikaalin kopilta tai Kolmikulman S-marketista ostamassa lisäenergiaa pitkille pelisessioille. Paras toimintametodi sinulle tuolloin on joko jäätyä ja olla liikkumatta, tai rohkeuden riittäessä moikata.
Varapuheenjohtaja Janne Nykänen
janne.e.v.nykanen@student.jyu.fi
Moi oon Janne. Jyväskylässä since 1994 ja kemialla 2014 lähtien. Tykkään kemiasta ja kahvista. Vapaa-ajalla soitan soittimia huonosti ja kiroilen tietokoneen näytölle. Radikaalissa toimin varapuheenjohtajana, minkä lisäksi hoidan edunvointia ja hyvinvalvontaa yhdessä Matin kanssa. Yhteyttä voi aina ottaa askarruttavissa keisseissä tai ihan vaan juttuseuran vuoksi.
Sihteeri
Tiedottaja
Webmaster
Milla Mattila
milla.s.m.mattila@student.jyu.fi
Radikaalin roskisprinsessa, entinen kolmannen luokan muotipoliisi ja nykyinen hallituksen multitalentti, päivää vaan, voit kutsua mua Millaksi. Jyväskylään harhauduin etelärannikolta 2014 vältellessäni taidekoulun portfoliota ja sen jälkeen olen parhaani mukaan paininut orgaanisen kemian kanssa. Muihin mielenkiinnonkohteisiini kuuluu B-leffat, halpa scifi ja puujalkavitsit. Meitsin toimenkuvaan kuuluu lähinnä pestihattujen kasaamista ja näppäimistön hakkaamista pöytäkirjojen, tiedotteiden ja näiden ihastuttavien nettisivujen bygaamisen muodossa. Tämän ja opiskelun välissä tykkään kokkaamisesta, kepeestä pelaamisesta ja kuvataiteesta. HMU tiedottamista, nettisivuja, sihteröintiä ja pokemonien treidausta koskevissa asioissa. Olen yliopistolla melkein aina (joskus jopa opiskelen) ja sähköpostia kyttään kuin naapurin mummo muiden menemisiä.
Taloudenhoitaja Johanna Rättilä
johanna.k.rattila@student.jyu.fi
Hellou, Olen Johanna ja olen eksynyt Jyväskylään kaukaa Lapin perukoilta. Opinnot aloitin kemialla vuonna 2015. Harvinaisella vapaa-ajallani tykkään lukea kirjoja ja käydä salilla säännöllisen epäsäännöllisesti. Tämä on toinen vuoteni hallituksessa taloudenhoitajana. Toiselta nimeltään talis. Tehtäviini kuuluu kirjanpidon tekeminen, mistä nautinkin suuresti. Sen lisäksi maksan ja lähetän laskuja. Jos satut hyvällä tuurilla bongaaman minut jossakin, niin tule ihmeessä moikkaamaan!
Media- ja julkaisuvastaava Joona Kyrö
joona.v.kyro@student.jyu.fi
Hei! Olen Joona, ja toimin Radikaalin julkaisu- ja mediavastaavana. Aloitin kemian opinnot syksyllä 2017, mutta Jyväskylässä olen saanut asustaa jo parikymmentä vuotta melkein kyllästymiseen asti. Pääasiallinen työnsarkani Radikaalin toiminnassa on ainejärjestölehti Ruisku, jossa olen toiminut keväästä 2018 alkaen. Lehden päätoimittajana sen kautta Radikaalin hallituksessa aloitin keväällä 2019. Minuun voit ottaa yhteyttä Radikaalin media-asioihin tai Ruisku-lehteen liittyen. Vapaa-ajallani minut löytää useimmiten treeniksiltä tai studioilta puuhaamassa useiden musiikkiprojektien äärellä, Ylistöltä stressaamassa demotehtävistä tai Vakiopaineesta kahvittelemassa ja soluttautumassa humanistien joukkoon.
Yritysyhteistyövastaava Joose Saksanen
joose.j.saksanen@student.jyu.fi
Moro, olen Joose ja Jyväskylään päädyin Tampereelta. Kemian opintoni aloitin syksyllä 2018 ja tämänhetkinen opintosuuntani on nanotieteiden kandidaatti. Vapaa-ajallani tykkään liikkua lenkkeillen, salilla käyden ja PoGoa pelaten. Tämän vuoden hallituksessa vastuutehtäviini kuuluu yritysyhteistyö, haalareiden hankinta sekä ympäristövastaavan tehtävät. Minut löytää kopilta sekä Radikaalin tapahtumista. Parhaiten minut kuitenkin tavoittaa sähköpostilla.
Edunvalvonta- ja hyvinvointivastaava Matti Salmela
matti.t.salmela@student.jyu.fi
Hei! Olen Matti (koko nimi Aromatti Kivakurkku Pää-ääliö Epäkäytännöllisyys Juurikasvu Be-y-onse Salmela) ja olen maalta. Jyväskylään ja kemialle rantauduin Räyringistä syksyllä 2014. Sydäntäni lähellä ovat humpuuki, leipominen ja paskojen koppimeemien kehittäminen. Toimin EVHV:na ja vastaan KOPO ja SOPO asioista osittain yhteistyössä Vpj:n kanssa. Minulle voi tulla juttelemaan jos on esimerkiksi ehdotuksia opetuksen parantamiseksi tai ihan muuten vaan. Minut löytää usein kopilta ja tiistaisin Myöhästä. Hymyillään kun tavataan!
Tapahtumakoordinaattori
Loimuvastaava
Paula Sarkkinen
paula.e.sarkkinen@student.jyu.fi
Hallo! Olen Paula ja tulen etelästä, Helsingistä. Vapaa-ajallani katson jalkapalloa, hoidan kasveja ja joskus saatan jopa eksyä kuntosalille. Aloitin opiskelut kemialla syksyllä 2017. Toimin tapahtumakoordinaattorina eli vedän tapahtumatiimiä. Tehtäviini kuuluu muun muassa jakaa työt tiimin kesken ja pitää huolta, että asiat tapahtuvat laadukkaasti ajallaan. Lisäksi toimin Loimun opiskelijat Jyväskylän hallituksessa tapahtumavastaavana ja olen Radikaalin Loimuvastaava. Vastaan parhaani mukaan tapahtumiin ja Loimuun liittyviin kysymyksiin. Minut voi löytää Ylistöltä ja tapahtumista, joten tule ihmeessä moikkaamaan!
Tapahtumavastaava Henna Rahkola
henna.t.k.rahkola@student.jyu.fi
Heips! Olen Henna ja oon pompannu Jyväskylään idästä päin kauan ennen kemialle tuloa, jossa aloitin syksyllä 2017. Vapaa-ajallani viihdyn ulkoilmassa sekä salilla ja välillä luen myös kirjoja. Hallituksessa olen osa tapahtumatiimiä eli toimin tapahtumavastaavana. Tehtäviini kuuluu mm. kirjoitella sähköposteja, varailla tiloja tapahtumiin ja kaupassa käynti, jotta tapahtumissa olisi pientä naposteltavaa tarjolla. Löydyn yleensä Radikaalin tapahtumista (yleensä myös muista) ja minut voi myös bongata Ylistö Mattilanniemi sektorilta.
Tapahtumavastaava Olli Puhtimäki
puhtomxy@student.jyu.fi
Hola! Mä oon Olli ja Jyväskylään oon eksyny Tammelasta (en Tampereelta). Kemian laitokselle tulin 2018 syksyllä ja heti fuksivuoden aikana liityin hallitukseen. Toimin yhtenä tapahtumavastaavista, joten tehtäviini kuuluu tapahtumien suunnittelu ja järjestäminen sekä siivoaminen. Tapahtumavastaavan roolin lisäksi olen mukana ainejärjestömme Ruisku-lehdessä taitto tiimin puolella. Mut löytää Radikaalin tapahtumista ja muista pippaloista, jotka sattuvat osumaan kartalleni!

Toimihenkilöt

Toimihenkilöt ovat hallituksen ulkopuolisia vapaaehtoisia jäseniä, jotka hoitavat määrättyä pestiä ilman hallinnollisia velvoitteita. Otathan heihin yhteyttä vain toimenkuvaan liittyvissä asioissa!

Titteli Nimi Yhteystiedot
Häirintäyhdyshenkilö Janne Sarkkinen 0509116462
janne.s.sarkkinen@student.jyu.fi
Liikuntavastaava Henri Kaaripuro 0500978888
henri.a.kaaripuro@student.jyu.fi

Mukaan Radikaalin hallitukseen

Syyskokouksessa, joka järjestetään vuosittain joskus loka-marraskuussa, valitaan Radikaalille uusi hallitus. Jotta Radikaalin toiminta jatkuu ja kehittyy tulevaisuudessakin, tarvitaan hallitukseen mukaan myös fukseja ja muita uusia tekijöitä, ja mukaan lähtee yleisemmin pari kolme rohkeaa. Hallitus on hieno tapa tutustua uusiin ihmisiin ja päästä vaikuttamaan asioihin. Lisäksi hallituspesti on mainio mahdollisuus oppia jotain uutta. Mukaan lähtemistä ei kannata jännittää, sillä uusille tekijöille järjestetään hallituksenvaihtokaronkka, jossa edellisen vuoden hallitus kouluttaa jatkajilleen pestinsä tärkeimmät asiat. Hallituksen jäsenet voi lokeroida neljään eri tiimiin, joista eniten omana tiiminään toimii tapahtumatiimi.

Hallintotiimi vastaa yhdistyksen toiminnan koordinoimisesta, kokousten järjestämisestä ja koolle kutsumisesta sekä yhdistyksen paperitöiden, kirjanpidon ja talouden hoitamisesta. Tiimin toimintaa koordinoi puheenjohtaja, jonka lisäksi siihen kuuluvat sihteeri, varapuheenjohtaja ja taloudenhoitaja.

Edunvalvonta- ja hyvinvointitiimi on jo vakiintunut osa hallituksessa. Tämänhetkisessä hallituksessa edunvalvonnan asioista on pääasiassa vastuussa varapuheenjohtaja sekä joukko muita henkilöitä, jotka ovat ottaneet asian osakseen. Tämän tiimin tehtävä on pitää yhteyttä kemian laitokseen, yliopiston hallintoon sekä JYY:hyn, sekä varmistaa, että kemian opiskelijoita edustetaan kaikissa sellaisissa yliopiston, tiedekunnan tai JYY:n hallinnollisissa elimissä, jotka vaikuttavat kemian opiskelijoiden elämään ja opiskeluun. Tällaisia ovat muun muassa kemian laitoksen opetuksen kehitysryhmä, tiedekuntaneuvosto ja JYY:n valiokunnat. Edunvalvonta- ja hyvinvointitiimi sisältää puheenjohtajan, varapuheenjohtajan, edunvalvonta- ja hyvinvointivastaavan sekä edunvalvonnan toimihenkilöitä. Tiimin toimintaa koordinoi varapuheenjohtaja.

Media- ja julkaisutiimi vastaa yhdistyksen ja hallituksen toiminnan tiedottamisesta niin sähköpostilistalla, nettisivuilla kuin muillakin asiaankuuluvilla kanavilla. Tämän lisäksi heidän tehtäviinsä kuuluu edellä mainittujen tiedotuskanavien ylläpito sekä Radikaalin julkaisuista vastaaminen. Julkaisuista tärkein on Radikaalin oma ainejärjestölehti Ruisku. Tämän lisäksi Radikaali osallistuu vuosittain Vaihtoehtoisen opiskeluoppaan (VOPAS) julkaisemiseen yhdessä muiden matemaattis-luonnontieteellisten ainejärjestöjen kanssa. MeJu-tiimi sisältää media- ja julkaisuvastaavan, sekä tiedottajan.

Tapahtumatiimi vastaa tapahtumien ja muiden vastaavien tilaisuuksien suunnittelemisesta ja toteuttamisesta. Tiimi vastaa järjestelyistä joita vaaditaan Radikaalin jäsenten osallistumiseen suuriin kansallisiin opiskelijatapahtumiin, kuten Luonnontieteellinen jouluristeily ja Kauppakadun approbatur. Tiimi vastaa myös excujen, eli opintomatkojen toteuttamisesta. Tapahtumatiimi sisältää kolme tapahtumavastaavaa ja tapahtumakoordinaattorin, joka nimensä mukaisesti koordinoi tiimiä.