Radikaali

Hallitus 2020


Titteli Yhteystiedot Kuva
Puheenjohtaja Milla Mattila
milla.s.m.mattila@student.jyu.fi
Oikein hyvää päivää, meitsi on Milla (tai Rapu, Santeri kutsuu mua Rapuksi) ja jollain ilveellä leivoin itsestäni PJ:n. Leipomisen ohella tykkään rajatieteistä, pokemonista ja meuhkaamisesta, enkä koskaan kieltäydy puujalkavitsisessiosta. Olen erittäin kiinnostunut kemistikulttuurin kehittämisestä ja opiskelijoiden etujen kaitsemisesta. Muhun voi olla yhteydessä mistä vain Radikaalin tai kemian laitoksen toimintaan liittyvästä, vähintä mitä voin tehdä on ohjata viestiä eteenpäin. Olen melkein aina yliopistolla, toisinaan jopa opiskelen. Tule ihmeessä moikkaamaan, annan aplodit jos syrjäytät mut Kopin tsatsimestarina.
Varapuheenjohtaja
Loimuvastaava
KV-vastaava
Santeri Neuvonen
santeri.e.neuvonen@student.jyu.fi
Hyvää viettämääsi vuorokauden aikaa! Nimeni Santeri ja toimin Radikaalin varapuheenjohtajana vuonna 2020. Olen katala kymiläinen, joka aloitti nanokemian opiskelun vuonna 2018. Vapaa-aikani käytän usein monimuotoiseen urheiluun ja musiikin soittamiseen ja kuunteluun. Kopin kahvivarastojen tyhjentämisen lisäksi, tehtäviini kuuluu edunvalvonta, eritoten sosiaalipolitiikka, kansainvälisten opiskelijoiden asioiden hoitaminen ja puheenjohtajan vahtiminen. Jos jossain spottaat kiiltävän kaljun, vihreän rinkan ja laittoman huonoja vitsejä, voit tulla paineitta kertomaan murheistasi tai pyytämään apua ongelmiisi.
Sihteeri
Tiedottaja
Janne Nykänen
janne.e.v.nykanen@student.jyu.fi
もしもし, dobrý den ja sitä rataa. Nimeni on Jane ja olen Jyväskylän kasvattama myyttinen ännännen vuoden kemisti. Nautin musiikista, shakista, viikunantuoksuisista kesäilloista, rupattelusta, uteliaisuudesta, huonosta huumorista ja hyvästä vedestä. Hallituksessa vastaan pöytäkirjojen raapustamisesta sekä tarpeen vaatiessa nettisivujen päivityksestä. Saatat myös huomata sähköpostiisi putoavia viestejä allekirjoittaneen allekirjoituksella. Saa nykästä(heh) hihasta jos jokin vaivaa tai ihan vain juttuseuran vuoksi.
Taloudenhoitaja Aino Askola
aino.ma.askola@student.jyu.fi
Morjesta, Oon Aino ja kotoisin olen ihan Jyväskylän kupeesta, Uuraisilta. Kemialla opintoni olen aloittanut 2018 ja aikomukseni on valmistua kemian opettajaksi. Vapaa-ajallani käyn uimassa, lenkkeilen koirani kanssa sekä katselen eri tyylisiä elokuvia ja sarjoja. Ensimmäisen opiskeluvuoden jälkeen tuntui, että haluan olla enemmän mukana Radikaalin toiminnassa. Päätinkin siis lähteä mukaan hallitukseen ja nyt toimin Radikaalin taloudenhoitajana. Tehtäviini kuuluu siis kirjanpidosta huolehtiminen sekä laskujen maksaminen ja niiden lähetys. Mulle saa tulla juttelemaan ihan kaikesta mikä mieltä painaa tai muuten vain, jos kaipaa juttukaveria. Minut voi tavata Radikaalin tapahtumissa tai kopilta hengailemassa. Toivottavasti törmätään!
Media- ja julkaisuvastaava Anni Westerholm
westanma@student.jyu.fi
Hei! Olen Anni! Aloitin kemian opinnot 2019 ja liityin saman tien Ruiskun taittotiimiin, josta minut puhuttiin päätoimittajan pestiin ja nyt olen hallituksessa media-ja julkaisuvastaavana Ilonan kanssa. Pääasiassa vastaan ainejärjestölehti Ruiskun taitosta ja painosta, sekä siitä että somessa on jotain sisältöä. Helpoiten minut löytää ratkomosta epätoivoisesti laskemasta ja silloin tällöin tapahtumista. Tykkään kuunnella musiikkia täysillä ja jäätyneiden lätäköiden äänestä, kun niihin astuu. Ruiskuun ja muihin mediaan liittyvissä kysymyksissä autan mielelläni!
Media- ja julkaisuvastaava Ilona Savolainen
ilona.a.savolainen@student.jyu.fi
Hei, olen Ilona ja toimin Radikaalin toisena media- ja julkaisuvastaavana. Meikäläinen tunnetaan myös kopin kiintiöfuksina, yleisaktiivina ja ilopillerinä. Saavuin Jyväskylään Pohjois-Pohjanmaalta Nivalasta syksyllä 2019, jolloin aloitin kemian opinnot. Oma suunta oli alusta alkaen opelinja, ja sitä painetaan nyt järjestöhommien ohessa enempi vähempi menestyksekkäästi. Vapaa-aikani kuluu lähes poikkeuksetta salilla ja lenkkipolulla, mutta muutama hetki irtoaa aina myös ystäville ja kissalle. Hallitushommissa pääasiallinen toimialueeni on ainejärjestölehti Ruisku, jossa toimin toisena päätoimittajana ja produktiovastaavana. Älä epäröi ottaa yhteyttä media-asioihin tai Ruiskuun liittyen, vastaan kysymyksiin ja kuulen palautetta aina mielelläni. Minuun törmää usein kopilla, mutta varmin tapa saada yhteys on sähköposti.
Yritysyhteistyövastaava Joose Saksanen
joose.j.saksanen@student.jyu.fi
Moro, olen Joose ja Jyväskylään päädyin Tampereelta. Kemian opintoni aloitin syksyllä 2018 ja tämänhetkinen opintosuuntani on nanotieteiden kandidaatti. Vapaa-ajallani tykkään liikkua lenkkeillen, salilla käyden ja PoGoa pelaten. Tämän vuoden hallituksessa vastuutehtäviini kuuluvat yritysyhteistyö sekä haalareiden hankinta. Minut löytää kopilta sekä Radikaalin tapahtumista. Parhaiten minut kuitenkin tavoittaa sähköpostilla.
Edunvalvonta- ja hyvinvointivastaava
Häirintäyhdyshenkilö
Henna Rahkola
henna.t.k.rahkola@student.jyu.fi
Heips! Oon Henna ja toimin EVHV:n tehtävissä tänä vuonna. Lisäksi olen Radikaalin häirintäyhdyshenkilönä. Eli jos joku asia painaa mieletäsi minuun voi olla yhteydessä. Autan mielelläni, jos osaan ja jos en osaa niin otan asiasta selvää. Liikunta on aika lähellä omaa sydäntä, joten minuun voi törmätä Ylistön lisäksi satunnaisesti Radikaalin liikuntavuorolla.
Tapahtumakoordinaattori Paula Sarkkinen
paula.e.sarkkinen@student.jyu.fi
Moikka! Olen Paula ja tulen etelästä, Helsingistä. Vapaa-ajallani katson jalkapalloa, liikun luonnossa sekä kuntosalilla ja viherpeukaloin. Aloitin opiskelut kemialla syksyllä 2017 ja opinnot ovat edenneet nopeasti kandin tekovaiheeseen. Hallituksessa toimin tapahtumakoordinaattorina eli vedän Radikaalin loistavaa tapahtumatiimiä. Tehtäviini kuuluu muun muassa jakaa työt tiimin kesken ja pitää huolta, että asiat tapahtuvat laadukkaasti ajallaan. Minut voi löytää Ylistöltä ja tapahtumista, joten tule ihmeessä moikkaamaan!
Tapahtumavastaava Olli Puhtimäki
puhtomxy@student.jyu.fi
Hola! Mä oon Olli ja Jyväskylään oon eksyny Tammelasta (en Tampereelta). Kemian laitokselle tulin 2018 syksyllä ja heti fuksivuoden aikana liityin hallitukseen. Toimin yhtenä tapahtumavastaavista, joten tehtäviini kuuluu tapahtumien suunnittelu ja järjestäminen sekä siivoaminen. Tapahtumavastaavan roolin lisäksi olen ollut mukana ainejärjestömme Ruisku-lehdessä tasittotiimissä ja produktiossa mukana. Mut löytää Radikaalin tapahtumista ja muista pippaloista, jotka sattuvat osumaan kartalleni!
Tapahtumavastaava Roosa Liimatainen
liimro@student.jyu.fi
Heippa! Minä oon Roosa-Maria ja olen alunperin lähtösin tuolta Savon maalta. Alotin opintoni 2017 kemialla Joensuussa, jossa opiskelin sen kaksi vuotta, kunnes sitten päädyin siirtymää tänne Keski-Suomen sykkeeseen eli Jyväskylään. Siitäpä sitten heti tänne siirryttyä hyppäsin matkaan hallitushommiin. Hallituksessa toimin tapahtumavastaavana eli suunnittelen ja järkkäilen erilaisia tapahtumia tapahtumatiimin kanssa. Vapaa-ajalla harrastan sitä tuttua ja kuuluisaa jääkiekkoa, joten peleissä ja reeneissä vietän suurimman osa vapaa-ajastani.
Tapahtumavastaava Jawad el Hamrou
elhamrov@student.jyu.fi
Heippa, olen Jawad. Uusjyväskyläläinen Vantaalta ja vielä joskus ihka aito kemisti. Aloitin opintopuuhat Jyväskylässä -18, ja radin hallitukseen hyppäsin tapahtumavastaavaksi (suom. tapsa) nyt tälle kaudelle. Virallisesti järkkään tapahtumia ja pyrin toimimaan sen eteen että niissä on kaikilla kivaa. Parhaiten minut bongaa kopilta tai tapahtumista, sillointällöin opiskelemasta.

Toimihenkilöt

Toimihenkilöt ovat hallituksen ulkopuolisia vapaaehtoisia jäseniä, jotka hoitavat määrättyä pestiä ilman hallinnollisia velvoitteita. Otathan heihin yhteyttä vain toimenkuvaan liittyvissä asioissa!

Kuka Yhteystiedot
Liikuntavastaava
Henri Kaaripuro
henri.a.kaaripuro@student.jyu.fi
0500978888

Mukaan Radikaalin hallitukseen

Syyskokouksessa, joka järjestetään vuosittain joskus loka-marraskuussa, valitaan Radikaalille uusi hallitus. Jotta Radikaalin toiminta jatkuu ja kehittyy tulevaisuudessakin, tarvitaan hallitukseen mukaan myös fukseja ja muita uusia tekijöitä, ja mukaan lähtee yleisemmin pari kolme rohkeaa. Hallitus on hieno tapa tutustua uusiin ihmisiin ja päästä vaikuttamaan asioihin. Lisäksi hallituspesti on mainio mahdollisuus oppia jotain uutta. Mukaan lähtemistä ei kannata jännittää, sillä uusille tekijöille järjestetään hallituksenvaihtokaronkka, jossa edellisen vuoden hallitus kouluttaa jatkajilleen pestinsä tärkeimmät asiat. Hallituksen jäsenet voi lokeroida neljään eri tiimiin, joista eniten omana tiiminään toimii tapahtumatiimi.

Hallintotiimi vastaa yhdistyksen toiminnan koordinoimisesta, kokousten järjestämisestä ja koolle kutsumisesta sekä yhdistyksen paperitöiden, kirjanpidon ja talouden hoitamisesta. Tiimin toimintaa koordinoi puheenjohtaja, jonka lisäksi siihen kuuluvat sihteeri, varapuheenjohtaja ja taloudenhoitaja.

Edunvalvonta- ja hyvinvointitiimi on jo vakiintunut osa hallituksessa. Tämänhetkisessä hallituksessa edunvalvonnan asioista on pääasiassa vastuussa varapuheenjohtaja sekä joukko muita henkilöitä, jotka ovat ottaneet asian osakseen. Tämän tiimin tehtävä on pitää yhteyttä kemian laitokseen, yliopiston hallintoon sekä JYY:hyn, sekä varmistaa, että kemian opiskelijoita edustetaan kaikissa sellaisissa yliopiston, tiedekunnan tai JYY:n hallinnollisissa elimissä, jotka vaikuttavat kemian opiskelijoiden elämään ja opiskeluun. Tällaisia ovat muun muassa kemian laitoksen opetuksen kehitysryhmä, tiedekuntaneuvosto ja JYY:n valiokunnat. Edunvalvonta- ja hyvinvointitiimi sisältää puheenjohtajan, varapuheenjohtajan, edunvalvonta- ja hyvinvointivastaavan sekä edunvalvonnan toimihenkilöitä. Tiimin toimintaa koordinoi varapuheenjohtaja.

Media- ja julkaisutiimi vastaa yhdistyksen ja hallituksen toiminnan tiedottamisesta niin sähköpostilistalla, nettisivuilla kuin muillakin asiaankuuluvilla kanavilla. Tämän lisäksi heidän tehtäviinsä kuuluu edellä mainittujen tiedotuskanavien ylläpito sekä Radikaalin julkaisuista vastaaminen. Julkaisuista tärkein on Radikaalin oma ainejärjestölehti Ruisku. Tämän lisäksi Radikaali osallistuu vuosittain Vaihtoehtoisen opiskeluoppaan (VOPAS) julkaisemiseen yhdessä muiden matemaattis-luonnontieteellisten ainejärjestöjen kanssa. MeJu-tiimi sisältää media- ja julkaisuvastaavan, sekä tiedottajan.

Tapahtumatiimi vastaa tapahtumien ja muiden vastaavien tilaisuuksien suunnittelemisesta ja toteuttamisesta. Tiimi vastaa järjestelyistä joita vaaditaan Radikaalin jäsenten osallistumiseen suuriin kansallisiin opiskelijatapahtumiin, kuten Luonnontieteellinen jouluristeily ja Kauppakadun approbatur. Tiimi vastaa myös excujen, eli opintomatkojen toteuttamisesta. Tapahtumatiimi sisältää kolme tapahtumavastaavaa ja tapahtumakoordinaattorin, joka nimensä mukaisesti koordinoi tiimiä.