Radikaali

Ajankohtaista

  • Radikaalin palloiluvuoro yhdessä Syrinxin kanssa keskiviikkoisin klo 18-19 U2:ssa (punatiilinen talo Kampuksen kentän vieressä). Seuraavilla vuoroilla: 1.2 futsal, 8.2 lentopalloa, 15.2 korista, 22.2 sählyä ja 1.3 futsal.
  • Viimeisin Radikaalit ajat -kuukausitiedote löytyy arkistosta
  • Laitoksen tarjoaman harjoittelutuen viimeinen hakupäivä 10.2. Lisätietoja laitoksen sivuilla.
  • Kemian laitoskokous järjestetään 20.2 klo 14:15 Kem4:ssa. Myös opiskelijat ovat oikein tervetulleita mukaan!
  • Vaihtoon tai työharjoitteluun ulkomaille? Tule kuulemaan mahdollisuuksista ja kokemuksista ti 7.2. klo 9.00 MaD308 tai ma 13.2. klo 10.00 KEM3.
  • Tiedekunnan kansainvälistymistilaisuus 16.2 klo 14-17 Fysiikan toisen kerroksen aulassa ja luentosaleissa. Mitä kansainvälistymismahdollisuuksia on? Järjestämme tapahtuman jossa kuulet mahdollisuuksista lähteä vaihtoon ja harjoitteluun ulkomaille tai miten voisit tehdä esim gradun yhteistyössä esim opiskelija järjestöjen kanssa. Paikalle pyydetään myös täällä juuri nyt täällä olevia ulkomaalaisia opiskelijoita ja tarjoamme opiskelijoille mahdollisuuden tutustua ja luoda verkostoja maailmanlaajuisesti. Tilaisuuden järjestämisessä mukana mm AIESEC ja JYY.
  • Yliopistolla on vuoden alusta alkaen uusi organisaatiorakenne, eli hallintoasioita hoitavien henkilöiden tehtävät ovat monella muuttuneet ja palveluja on keskitetty. Laitoksen lähipalveluista löytyy nykyisin kaksi henkilöä: opintoasioita laitoksella hoitaa Teija (YE 422, eli Leenan vanhan huone), ja lisäksi laitoksen assistenttina toimii Maritta Leinonen (YE 423, eli Teijan vanha huone). Leena on siirtynyt kokopäiväisesti hoitamaan tiedekunnan kansainvälisiä opintoasioita ja työelämään liittyviä tehtäviä, ja hänet löytää nanotalosta (YN 314.1). Lisätietoa ja kaikki tiedekunnan hallintoasioita hoitavat henkilöt löydät täältä.
  • "I love Korkeakoululiikunta"- teemaviikolla 13.-19.2 pääset kokeilemaan JK:n palveluita maksutta. Kurkkaa täältä.

Tulevista tapahtumista voi lukea uusimmasta kuukausitiedoitteesta