Opus ry

Jyväskylän yliopiston kirjallisuuden ainejärjestö

Toiminta

Opus järjestää kirjallisuuden opiskelijoille erilaisia juhlia, retkiä ja muita tapahtumia.

Kahvihetket

Kokoonnumme lähes viikottain nauttimaan kahvista hyvässä seurassa. Opus tarjoaa kahvia naurettavan halpaan hintaan. Tarjolla on samaan hintaan yleensä myös keksejä tai pullaa. Paikalta löytyy kuppeja, mutta muistathan pestä ne käytön jälkeen. Kahvihetkistä ilmoitetaan Opuksen sähköpostilistalla ja Korpin Opus-ryhmän kalenterissa. Kahvihetki on myös hyvä paikka nähdä Opuksen hallitusta. Heiltä voit esimerkiksi ostaa vanhoja Naagoja tai Opuksen hienoja haalarimerkkejä.

Bileet

Säännöllisiä bileitä ovat toisen vuosikurssin opiskelijoiden järjestämät fuksiaiset syksyllä, fuksien järjestämät pikkujoulut vuoden lopulla sekä Runebergin päivän hienosteluillallinen ravintolassa. TAIKUn muiden ainejärjestöjen kanssa järjestetään laitoksen yhteisiä syysjuhlia ja kevätnaamiaisia ja useamman vuoden ajan ohjelmassa on ollut myös suomen ja kirjallisuuden opiskelijoiden yhteinen bändi-ilta Puuhkarock ravintola Ilokivessä.

Ekskursiot ja retket

Yhteisiä retkiä erilaisiin tapahtumiin muille paikkakunnille järjestetään sen mukaan, kuinka paljon lähtijöitä löytyy. Helsingin kirjamessut ovat suhteellisen säännöllinen retkikohde, ja kaikkia muita kiinnostavia kirjallisuuteen tai kulttuuriin liittyviä tapahtumia erilaisista messuista teatteriesityksiin voidaan harkita.

Muuta

Suhteellisen säännöllisesti kokoonnumme myös elokuvien katselun tai perusillanistujaisten merkeissä. Voit myös aina ehdottaa Opuksen hallitukselle uusia tapahtumia tai ilmoittautua vapaaehtoiseksi niitä järjestämään.


Päivitetty viimeksi 09.09.2010 20:35