Opus ry

Jyväskylän yliopiston kirjallisuuden ainejärjestö

Hallitus 2013

Valokuvat © Joonas Puuppo

Elina Sivula

Puheenjohtaja

Elina Sivula
elina.t.sivula@student.jyu.fi

Puheenjohtaja

Nimi on Elina Sivula ja tavoittaa osoitteesta elina.t.sivula@student.jyu.fi. Olen se tyyppi, jolla pitäisi olla kaikki langat käsissään ainejärjestötoiminnan suhteen. Joten jos et tiedä kehen hallituksen jäsenistä ottaa yhteyttä, ota minuun! Olen mukana myös uuden ainejärjestön perustamista suunnittelevassa työryhmässä, joten jos jokin siinä aiheessa askarruttaa, voin kertoa siitäkin lisää.

Eeva

Varapuheenjohtaja, tapahtumavastaava

Eeva Åkerblad
eeva.i.akerblad@jyu.fi

Varapuheenjohtaja, tapahtumavastaava

Olen Eeva Åkerblad ja toimin ainejärjestömme varapuheenjohtaja, joskaan en ole vielä kertaakaan joutunut tai päässyt leikkimään puheenjohtajaa. Tapahtumavastaavan toimen johdosta minuun kannattaa ottaa yhteyttä kaikenlaisiin tapahtumiin liittyen. Onko sinulla kenties tapahtumaidea, jota kukaan ei ole vielä suostunut toteuttamaan? Haluaisitko olla jollain tavoin mukana tapahtumien järjestämisessä? Osaatko leipoa, myydä lippuja, tehdä julisteita, laulaa tai taikoa? Minut tavoittaa osoitteesta eeva.i.akerblad@student.jyu.fi.

Joonas

Rahastonhoitaja

Joonas Partanen
joonas.m.partanen@student.jyu.fi

Rahastonhoitaja

Olen Joonas Partanen ja hoidan Opuksen raha-asioita. Jos siis kaipaat takaisin Opuksen tapahtumien järjestelyihin käyttämiäsi rahoja tai haluat jostain syystä lähettää laskun Opuksen nimissä, kannattaa kääntyä puoleeni.

Joonas

Sihteeri

Joonas Sutinen
joonas.i.sutinen@student.jyu.fi

Sihteeri

Morjes! Olen Joonas Sutinen ja toimin Opuksen sihteerinä. Tehtävänkuvaani kuuluvat Opuksen kokousten esityslistojen laatiminen sekä kokouspöytäkirjojen ylöskirjaaminen ja sähköpostilistalle lähettäminen. Mikäli mieleesi tulee asioita joita tahtoisit meidän kokouksissa käsittelevän, tule nykäisemään hihasta! Minut saa kiinni parhaiten sähköpostiosoitteen joonas.i.sutinen@student.jyu.fi kautta.

Joonas Puuppo

Kulttuurivastaava, Naagan päätoimittaja

Joonas Puuppo
joonas.a.j.puuppo@student.jyu.fi

Kulttuurivastaava, Naagan päätoimittaja

Moikka! Miun nimi on Joonas Puuppo, ja toimin Opuksen kulttuurivastaavana. Kulttuurivastaavan tehtävä on silloin tällöin järjestää ainejärjestölle mahdollisuus kulttuurista nauttimiseen esimerkiksi yhteisen teatteri-illan myötä. Otan kaikenlaiset ideat mielelläni vastaan, ehdotuksia voi lähettää miulle vaikka sähköpostilla.

Olen myös ainejärjestölehtemme Naagan päätoimittaja. Naagaa koskevat tiedustelut ja ideat voi laittaa tulemaan osoitteeseen naagalehti@gmail.com

Anniina Meronen

Kopovastaava

Matias Ojanperä
matias.m.ojanpera@student.jyu.fi

Koulutuspoliittinen vastaava

Kopo-vastaavana tehtäviini kuuluu valvoa opiskelijoiden etua. Toimenkuvaan kuuluvat erityisesti opinto- ja tutkintoasiat sekä opetus ja sen kehittäminen. Käytännössä tehtävä sisältää opinto- ja tiedevaliokunnan kokouksissa käymistä ja yhteydenpitoa mm. laitokseen. Jos törmäät opinnoissasi epäkohtiin tai jos sinulla on opintoihin liittyviä kehitysideoita, niin otahan yhteyttä.

Maiju

Sopovastaava

Maiju Laitanen
maiju.laitanen@jyu.fi

Sosiaalipoliittinen vastaava

Tehtävänäni on JYYn sosiaalivaliokunnan kokouksiin osallistumalla pysyä perillä opiskelijoiden asumiseen, terveyteen, toimeentuloon ja tasa-arvoon liittyvistä asioista, ja pitää muutkin opuslaiset riittävän tietoisina sosiaalipoliittisista kysymyksistä. Pyrin myös pitämään huolta siitä, että ainejärjestömme toiminta tukisi kaikin mahdollisin tavoin opiskelijoiden hyvinvointia ja yhdenvertaisuutta. Jos tahdot olla ainejärjestöösi yhteydessä esimerkiksi opintotukeen, homeongelmiin tai korkeakoulukiusaamiseen liittyen, minuun voi ottaa yhteyttä: maiju.l.laitanen@student.jyu.fi

Mari Tikkamäki

Mari Tikkamäki
mari.h.tikkamaki@student.jyu.fi

Hallituksen helposti lähestyttävä yleisjäsen, joka kannustaa erityisesti kansainvälisyyteen ja luoviin aktiviteetteihin. Olen mukana myös Kampus Kustannuksen toiminnassa. Myös minuun voi ottaa yhteyttä: mari.h.tikkamaki@student.jyu.fi

Toimihenkilöt

Anniina Meronen

Ympäristövastaava

Anniina Meronen
anniina.a.meronen@student.jyu.fi

Ympäristövastaava

Olen Opuksen ympäristövastaavaa Anniina Meronen. Tehtäväni on huolehtia, ettei ainejärjestömme sorru toiminnassaan kohtelemaan ympäristöä kaltoin. Osallistun ympäristövaliokunnan kokouksiin ja pidän silmällä, että kierrätys toimii ja tarpeettomat valot sammutellaan. Huolehdin, että ympäristöasiat huomioidaan myös tapahtumia järjestettäessä. Tavoitat minut osoitteesta anniina.a.meronen@student.jyu.fi.

Sakari

WWW- ja sähköpostivastaava

Sakari Kursula
v.sakari.kursula@student.jyu.fi

WWW- ja sähköpostivastaava

Heipä hei! Olen Sakari ja olen vastuussa Opuksen nettisivuista ja sähköpostilistoista. Suodatan listalta pois asiaankuulumattomat viestit ja hyväksyn mm. liittymispyynnöt. Pyrin myös pitämään Opuksen nettisivut ajan tasalla. Jos sähköpostilistat eivät toimi, tai keksit, miten Opuksen kotisivuista voisi tehdä paremmat, ota yhteyttä minuun. Kaikkea muutakin kannattaa kysellä ja ihmetellä!


Vanhat hallitukset


Päivitetty viimeksi 19.02.2013 18:01