Opus ry

Jyväskylän yliopiston kirjallisuuden ainejärjestö

Tapahtumat


Tulevia tapahtumia

  • Opus toivottaa vuoden 2013 fuksit lämpimästi tervetulleiksi!
  • Syksyllä aloittaa toimintansa myös Corpus ry, joka perustettiin 22.8.2013 yhdistämään kolme vanhaa ainejärjestöä: Diaario (museologia), Opus (kirjallisuus) ja Rana (taidehistoria, taidekasvatus). Corpus tiedottaa vaiheistaan Facebook-sivuillaan.

Kahvihetket

Kahvihetket jatkuvat mahdollisesti joskus jos edellytyksiä on.

Tule tapamaan kanssaopiskelijoitasi ja vaihtamaan kuulumisia kahvikupin ääressä. Kahvihetkissä on paikalla myös aina hallituksen jäseniä, joilta voit ostaa Naagoja tai haalarimerkkejä. Heiltä voit myös saada komean Opus-tarran koristamaan jäsenkorttiasi, jos olet Opuksen jäsen, eikä sinulla vielä sellaista ole.

Opuksen liikuntavuoro

Opuksella ei ole tällä hetkellä omaa liikuntavuoroa.

Urheilua voi harrastaa esimerkiksi yliopistoliikunnan vapaavuoroilla. Ne ovat täysin ilmaisia, ja niille voi mennä ilmoittautumatta pelailemaan. Tarjolla on esimerkiksi futsalia, sählyä, lenttistä ja koripalloa. Ryhmiä on eritasoisille, myös ihan aloittelijoille, ja naisille on myös omia vuorojaan. Aikataulut vuoroista ja lisätietoa löytyy Yliopistoliikunnan sivuilta.

Myös Liikunta-rakennuksen kuntosali on opiskelijoille ilmainen. Liikuntatarralla pääsee ilmaiseksi myös Kortepohjan ja Monitoimitalon kuntosaleille. Lisätietoa: Yliopistoliikunnan kuntosaliohjeet

Muuta


Liity Opukseen!

Tue Opuksen järjestämää toimintaa liittymällä Opuksen jäseneksi. Liittyminen kannattaa, sillä jäsenenä saat halvemmalla Opuksen järjestämät retket, Naagan ja niin edelleen.

Jäseneksi liitytään maksamalla 10 euroa Opuksen tilille. Tarkemmat ohjeet täällä.

Muista myös liittyä Opuksen Sähköpostilistoille, Facebook-yhteisöön ja Korppi-ryhmään, jotka löytyvät sivun vasemmasta laidasta.

Naaga

Uutta Naagaa tehdään syksystä alkaen. Asiasta kiinnostuneet voivat liittyä Naagan Korppi-ryhmään. Sitä kautta liityt Naagan omalle sähköpostilistalle.

IRC-opas

Opuksen sivuille on lisätty hieno irc-opas, jolla jokainen osaa päästä irkkiin Opuksen kanavalle juttelemaan. Siellä voi helposti esimerkiksi kysellä opinnoista muilta kirjallisuuden opiskelijoilta, ehdottaa Opukselle tapahtumia, kommentoida toimintaa tai jutella muuten vain mukavia kirjallisuutta tuntevassa seurassa.


Päivitetty viimeksi 23.08.2013 21:11