banneri
| ETUSIVU| ILMOITTAUTUMINEN| OHJELMA| INFOPISTE| TUKIJAT| TYÖRYHMÄ | DIAARIO|
18.07.24 klo 10:27

Muistomme koostuvat tapahtumista, asioista ja kokemuksista, jotka olemme ensin aistineet. AISTI MUISTI!-seminaarissa on tarkoituksena käsitellä aistien moninaisuutta ja merkitystä, herättää keskustelua äänten ja hajujen tallennuksen sekä esille asettamisen ongelmista. Aistivammaisuudessa toisten aistien ollessa rajoittuneita tai menetetty kokonaan toisten aistien merkitys kasvaa ja kokemus on varsin erilainen kuin kaikki aistit omaavilla ihmisillä. Seminaarissa otetaan esille myös muutamia vaihtoehtoisia museonäyttelyitä, joissa eri aistit on huomioitu. Luentojen lisäksi ohjelmaan kuuluvat workshop-työskentely ja illanvietto.

AISTI MUISTI! on Diaarion 10-vuotisseminaari.

AJANKOHTAISTA

26.3. Esitelmöitsijätietoja lisätty --> katso ohjelma tai Esitelmöijät&referaatit.
Ohjelmaa päivitetty.

ILMOITTAUTUMINEN

Seminaariin toivotaan mahdollisimman laajaa osanottoa. Sujuvan onnistumisen mahdollistamiseksi seminaarissa on ennakkoilmoittautuminen. -->Ilmoittautumislomake

Seminaarin ensimmäisen päivän lopuksi järjestetään illanvietto. Osallistujamäärän arvioimiseksi toivotaan alustavia ilmoittautumisia seminaariin ilmoittautumisen yhteydessä.

OHJELMA

Tästä osioista löydät seminaarin ohjelman. Linkkien takaa löydät lisätietoja esitelmöitsijöistä. Kaikista luennoista pyritään julkaisemaan referaatti näillä sivuilla. Katso ohjelma.

ESITELMÖIJÄT JA REFERAATIT

Taustatietoja esitelmöitsijöistä

Referaatit esitelmistä

Aistien historiallinen antropologia, Jan Löfström
Yleisradion äänitteet ja niiden käyttö museoissa, Lasse Vihonen

INFOPISTE

Tästä osiosta löydät tietoa mm. ruokapaikoista ja alueen kartat.

TUKIJAT

Tästä osiosta löydät listan seminaarin tukijoista. Seminaari on ilmainen kaikille, muttei ilmainen järjestää. Mikäli koet sydämenasiaksesi tukea seminaarin järjestämistä taloudellisesti, ota yhteys seminaarityöryhmän puheenjohtajaan tai tue seminaaria maksamalla tukimaksu (esim. 20, 50 tai 100 euroa) Diaario ry:n tilille 104530-126309 (Nordea).

TYÖRYHMÄ

Työryhmän kokoonpano ja vastuutehtävät.

YHTEYSTIEDOT

Lisätietoja seminaarista antaa seminaarityöryhmän puheenjohtaja Salla Tikka, sähköposti: sajotikk@cc.jyu.fi.
Tavallinen posti lähetetään alla olevaan osoitteeseen. Vastaanottajaksi Diaario ry. / Seminaarityöryhmä.

Viimeisin päivitys 26.03.2004 11:16
alareuna
Järjestäjä Diaario ry. museologian ainejärjestö. JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO TAITEIDEN JA KULTTUURIN TUTKIMUKSEN LAITOS PL 35, 40014 Jyväskylä