alas

Mikä koppi?

Syrinxin toimisto, aka Koppi
Ylistö, Survontie 9, Ambiotica 2. kerros

Näin lyhyesti selostettuna koppi, Syrinxin ja Otsonin ainejärjestötila, on valoisa ja mukavan rento virkistäytymistila, jonka tarkoitus on toimia Syrinxin tukikohtana, poterona. Syrinxin varastonakin tunnettu tila käsittää sohvaryhmän, jolta käsin on kätevää tutustua ihmisiin. Koppi on siis kaikkea muuta kuin perinteinen toimisto!

Kopilta löytyy mikro, jääkaappi, kahvinkeitin ja tietokone, joita saa vapaasti käyttää. Kopilta saa myös kahvia äärettömän halpaan hintaan. Kopilla pidetään satunnaisesti erilaisia tapaamisia, aina retkien suunnittelusta vappuhuiskilon lavasteiden askarteluun.

Kopilta löytyy ilmoitustaulu. Ilmoitustaululta löytyy ajankohtaisia ilmoituksia. Kopilla on myös erä lainattavissa olevia labratakkeja. Syrinxin haalarimerkkiäkin on saatavissa kopilta. Kopilla sijaitsee myös enemmän tai vähemmän päivitetyt tärppikansiot.

Kopille on tervetullut niin uusi kuin vanhakin. Ketään ei kopilta käännytetä. Kopilla on oiva mahdollisuus kontaktoinniksikin kutsuttuun ystävyyssuhteiden luomiseen, siellä on mukava viettää aikaa ja vaihtaa ajatuksia opiskelutovereiden kanssa. Etenkin ensimmäisenä vuonna kannattaa uskaltaa tulla sakkiin mukaan ja tutustua lukuisiin koppihemmoihin.

Ota koppi omaksesi, sillä se on olemassa juuri siksi että voit käyttää sitä. Koppi löytyy Ambiotican eli tuttavallisemmin Ampparin toisesta kerroksesta. Vielä tällä hetkellä koppi sijaitsee kirjaston uloimmassa nurkassa, mutta sitä ollaan muuttamassa aulan toiseen päähän, ajankohdasta vain ei ole vielä käsitystä. Oli sijainti kumpi tahansa, kopin koordinaatit saat kysymällä laitoksella ensimmäiseltä vastaantulijalta.

ylös
syrinx logo
Jyväskylän yliopiston bio-ja ympäristötieteiden opiskelijat, Syrinx ry.