Naisen Maailma



O
lipa kerran kaksi saatanan vanhaa harppua, arvatenkin bilsanopiskelijoita. Toisella oli jatkuvasti gradu kesken ja hillitön juoppohulluus päällä. Toinen oli muuten vaan surkea.

Nämä kaksi harppua päättivät ryhtyä iloittelemaan iltana muutamana toiveinaan saada elämänsä känni ja keskustella syvällisiä välillä muidenkin kuin toistensa kanssa. Säälittävä kaksikko osti sievän paketin pussikaljaa ja lähti englannin rakenteiden kanssa kamppailemaan. Toinen sai työnsä valmiiksi, se juoppohullu ei.

Näillä kahdella harpulla oli ongelma.

Mutta asiasta viidenteen. Päästessään menneiden muisteluun, huomasivat he olevansa melkoisessa kanuunassa, mutta viis siitä. Tippa linssissä itkettiin vanhoja hyviä aikoja toisen harpun haistessa sietämättömästi valkosipulilta. Paljon oli tapahtunut siitä lähtien, kun he ensimmäisen kerran kohtasivat. Paljon huhuja, paljon hauskuutta, paljon kasveja ja paljon elämää mahtui sen ja tämän hetken väliin. Itseensä ja elämän hyvyyteen yhä sinisilmäisesti luottaen he päättivät pelastaa maailman, nyyh. Toivoen tuottavansa kaikille iloa, juoppohullu lähti tupakalle. Eikä kestänyt kuin kolme sekuntia, mikä tavallisesti on keskimääräisen suomalaisen nuoren (ja hiukan kännisen) miehen kestävyys. Niin paljon bileitä, niin vähän rakkautta... eiköhän lähdetä Bricksiin? Syvään huokaisten kaksikko päätti kerätä pullonsa ja jatkaa muisteloitaan joku toinen kerta. Uusille opiskelijoille luuserit haluaisivat vain sanoa, että NAUTTIKAA elämästä, se loppuu kohta! Sitten saatte aviopuolison ja lapsia ja joukon tylsiä sukulaisia jotka eivät osaa ryypätä... Juoppohullu lähti kuselle antaen siunauksensa tekstille ja toivoen saavansa nopeasti lisää viinaa. Näppinsäkin se oli polttanut tupakalla ollessaan. Surkea kaveri lähenteli masentuneisuutta, mutta kaveri ei pystynyt yhdistämään ajatuksiaan toisen kirjoitustyyliin. Siis sentimentaaliselle asteelle vaipuneina toveruksemme bongattiin seuraavan kerran katuojasta. Tämä kaikki tapahtui vain neljän siiderin ja neljän puolen litran kaljan voimin. Mikä on saavutus sinänsä. Ja nyt helevettiin täältä, juoppohullu totesi.

To be continued....
(uuaa, uuaa, uuaa)

tv: kyl maar mää ki turuus...
 


Katja Löytynoja & Piritta Huttunen

TAKAISIN..