alas

SYRINXIN KOKOUS 10/09


Tiistaina 2.9.2009 klo 18.00 Sohwilla

1. Kokouksen avaus sekä laillisuuden toteaminen
Varapuheenjohtaja avasi kokouksen klo 18.09 ja kokous todettiin laittomaksi, koska hallituksen jäseniä ei ollut tarpeeksi läsnä.

2. Esityslistan hyväksyminen
Esityslistaan lisättiin kohta 3. ”Kokouksen järjestäytyminen” ja muita kohtia siirrettiin numerolla eteenpäin. Muutoksen jälkeen esityslista hyväksyttiin työjärjestykseksi.

3. Kokouksen 09/09 pöytäkirjan hyväksyminen
Pöytäkirja hyväksyttiin.

4. Ilmoitusasiat
Syrinxin haalarimerkkejä on jäljellä yli 100, joten vielä ei ole tarvetta tilata lisää.

5. Käsiteltävät asiat

5.1 Hallituksen kokoonpano
Rosanna Pöyhöstä ja Ilona Långia pyydetään toimittamaan kirjallinen eroanomus. Hallituksen virat, kulttuurivastaava ja emäntä, laitetaan avoimeen hakuun.

5.2 Fuksiaiset
Fuksiaisista ei ilmennyt mitään uutta.

5.3 Sitsit
Sitsejä koskevat asiat käsitellään seuraavassa kokouksessa. Mahdollinen paikkatarjous on tullut Nightista, jonka tarjous sisälsi 14€ hintaan ruuat ja muutamia juomia.

5.4 Syksyn muut suunnitelmat
Vuorilammen fuksisauna 14.9.09
Tarjoiltaviksi päätettiin patonkia, makkaraa, maissintähkiä, sipsiä, mehua, salaattia ja ostetaan juomia arpajaispalkinnoiksi. Tutorit järjestävät opastuksen saunalle ja mahdollista ohjelmaa. Ilari lupautui autoilemaan ja muun hallituksen sovittiin auttavan tarjoiluissa ja muissa asioissa. Niina soittaa JYY:lle ja varaa JYY:n astiaston.

Syysretki
Määränpääksi ehdotettiin mm. Repoveden kansallispuistoa, Seitsemistä ja Hitonhautaa, mutta tarkempi suunnittelu jätettiin seuraavaan kokoukseen.

Baarikierroksesta, pannari-ilta 9.9 ja symbioosiexcursiosauna 9.10
Ei ilmennyt mitään uutta.

6. Muut esille tulevat asiat
Syrinx Ry järjestää pääaineinfon 30.9. klo 10.00-12.00 huoneessa YAA305. Vanhemmat opiskelijat kertovat kokemuksia pääaineistaan. Mahdollisina esitelmöijinä solu- ja molekyylibiologialta Anu Hyysalo sekä Ekologia ja evoluutiobiologialta Nina Onttonen. Akvaattisten tieteiden, ympäristöteknologian ja opettajalinjan esittelijät vielä selvitettävä.

7. Seuraava kokous
Seuraava kokous päätettiin viikolle 38 ja sen tarkempi ajankohta päätettäisiin myöhemmin.

8. Kokouksen päättäminen
Varapuheenjohtaja päätti kokouksen kello 18.38.

ylös

syrinx logo
Jyväskylän yliopiston bio-ja ympäristötieteiden opiskelijat, Syrinx ry.