alas

SYRINXIN KOKOUS 8/08


21.4 Kirjasto

1. Kokouksen avaus sekä laillisuuden toteaminen
Koukous aloitettiin klo: 18.05. Olimme laillisia ja päätösvaltaisia.

2. Esityslistan hyväksyminen
Hyväksyimme esityslistan.

3. Ilmoitusasiat
Lauri ehdotti, että pitäisimme jatkossa kokoukset aina Sohwilla, vaikka kabinettia ei saataisikaan. Ehdotus sai kannatusta.
Lauri ilmoitti, että megafoni on nyt virallisesti Syrinxin ja päätimme hoitaa maksun maksamisen pian.
Ilari kertoi, että Nikolle pitäisi maksaa mankasta. Siiri sai yhteystiedot ja hoitaa maksun.
Artur ilmoitti, että Ynnä haluaa meidät mukaan suunnittelemaan ensi syksyn fuksiaisia. Nyt tarvitsisimme muutaman vapaaehtoisen mukaan kevään kokoukseen. Kokouksessa luultavasti mietitään fuksiaisten teemaa, päätetään päivämääriä ja tehdään suunnitelmia syksyksi, jotta syksyllä ei tulisi niin suurta urakkaa.

4. Käsiteltävät asiat

4.1 Kevätretki
Janne kertoi, että matka tulee maksamaan tämän hetken arvioiden mukaan 120e/hlö. Bussimatkat helsinkiin on varattu ja samoin Viron bussi on varattu ja varmistettu. Ekerö Linen laiva lähtee torstaina 8.00 satamasta ja on Tallinnassa 11.00. Majoitusjärjestelyt Virossa ovat hoidossa ja useilta leirintäalueilta saa ruokaa ilman erillista varausta hintaan 2-3e/hlö. Pohdimme yhdessä, että Tartosta voisi varata jonkun yhteisen tilan tai ravintolan, koska Tarto on retken viimeinen kohde ja siellä ollaan vain yksi päivä. Matkalle on tällä hetkellä lähdössä 42 henkilöä ja kokonaishinnaksi tulee n.5000e. Janne ehdotti ensin, että Syrinx tukisi jäseniään 20e:lla, mutta totesimme, että tämä vaihtoehto tulisi liian kalliiksi ja päätimme, että Syrinx tukee jäseniään 10e:lla. Koska matkan hinta saattaa vielä muuttua suuntaan tai toiseen muutamalla eurolla per. henkilö, päätimme, että Syrinx maksaa mahdollisen ylimenevän osan. LAL:n jäsenten täytyy lähettää tietonsa mahdollisimman pian, jotta LAL pystyy päättämään tuen määrän. Pätimme, että tuki jaetaan LAL:n jäsenten kesken kun summa selviää. Matkan ennakkomaksuja pitää alkaa pian maksamaan, joten lähtijöille laitetaan pian viestiä, että matka pitää maksaa mahdollisimman pian, jotta pystymme maksamaan laivat yms. etukäteen.

4.2 Syysjutut
Ilari on lupautunut järjestämään vaelluksen ensi syksynä ja annoimme hänelle vapaat kädet matkan järjestelyyn kesän aikana. Ilmoittautuminen vaellukselle alkaa heti syksyllä ja myös fuksit ovat tervetulleita. Ilari suositteli kohteeksi joko Repoveden kansallispuistoa tai Lappia.
Artur ehdotti, että Syrinxin viimeinen ilmainen saunavuoro Nanosaunalle pitäisi käyttää kevään aikana. Päätimme, että saunavuoro käytetään perjantaina 16.5 jolloin pidämme siellä Vironmatkan muistelot/purun.

Muita tapahtumia ensi syksylle ovat mm.:
-fuksisauna (suunnitellaan myöhemmin)
-latotanssit (Artur hoitaa)
-Biostuf 10v. juhlat
-Kaijalanniemen bileet
-rahankeruu bileet
-yhteinen ilta fuksien kanssa Sohwilla (eka iltana kun fuksit saapuu)

5. Muut esille tulevat asiat
Artur kertoi, että LAL myönsi 75e avustusta Äänielimen tekoon. Rahat tulevat Syrinxin tilille ja Artur laskuttaa Syrinxiä jälkeen päin.

Ilari ehdotti, että Eliörallista pitäisi laittaa vielä kunnon mainos, jossa päivämäärä näkyy selvästi. Jenna oli tehnyt päätöksen, että ralli pidetään aiemman lauantain sijasta sunnuntaina 4.5. Pilvi hoitaa edelleen järjestelyä.

Jenna tarvitsee yhteystietoja koskien verenluovutus haastetta ja Artur lupasi toimittaa yhteystietoja Jennalle, joka sitten laittaa viestiä listalle.

6. Seuraava kokous
Päätimme, että ennen kesää pidetään vielä kokous ja tarvittaessa myös ennen Viron matkaa.

7. Kokouksen päättäminen
Puheenjohtaja päätti kokouksen klo: 19.03.

ylös

syrinx logo
Jyväskylän yliopiston bio-ja ympäristötieteiden opiskelijat, Syrinx ry.