alas

SYRINXIN KOKOUS 6/08


Maanantai 17.3.2008 Sohwi

1. Kokouksen avaus sekä laillisuuden toteaminen
Kokous aloitettiin klo: 18.05. Olimme laillisia ja päätösvaltaisia.

2. Esityslistan hyväksyminen
Hyväksyimme esityslistan.

3. Ilmoitusasiat
Lauri kertoi, että Syrinx ei tänä vuonna osallistu linturalliin, sillä joukkuetta ei saatu kasaan.

Jenna kertoi, että BITA:an on ilmoittautunut 8 henkilöä.

Jenna kertoi, että excursio Helsinkiin sujui mukavasti ja kivaa oli ollut.

Taina ilmoitti, että opetuksen iltapäivästä tulee pian lasku ja Syrinx voi periä siitä osuuden laitokselta. Roger Jonesin palkitseminen hyväksi opeksi oli sujunut hyvin.
Jenna kysyi onko Nikolta ostettu mankka jo kopilla ja onko se maksettu? Mankka on kopilla, mutta maksua ei vielä ole suoritettu.

4. Käsiteltävät asiat

4.1 Kevätretki
Janne ja Ilari kertoivat, että bussi on alustavasti varattu ja sen hinnaksi tulee 20e/hlö edes-takas, jos vähintään 40 ihmistä lähtee mukaan. Päätimme kuitenkin vielä kysellä, jos saisimme jostain halvemmalla. Laivamatka tulee maksamaan 44e/hlö. Virosta vuokrattavan bussin hintaa ei vielä tiedetä, mutta asiaa selvitellään. Yöpyminen Virossa ei tule olemaan kallista. Päätimme, että Anna, joka auttaa reittien suunnittelussa yms. käytännön asioissa Virossa, pääsee matkalle mukaan ale-hinnalla. Matkalle haetaan avustusta JYY:ltä, LAL:lta ja YKL:ltä. Kun tukien määrä ja muut kustannukset tiedetään, voimme päättää kuinka paljon Syrinx tukee matkaa. Kaikkien matkalle lähtijöiden on itse huolehdittava matkavakuutus kuntoon. Ilmoittautuminen on juuri alkanut ja jos emme saa tarpeeksi porukkaa kasaan, niin pyydämme myös muiden yliopistojen biologian opiskelijoita mukaan matkalle, jotta bussi saadaan täyteen ja hinta mahdolliimman alhaiseksi.

4.2 Eliöralli
Pilvi kertoi, että ralli järjestetään alustavasta suunnitelmasta poiketen jo 3.5. Sauna on varattu Kortepohjasta klo: 16.30-21.00. Järjestelyt ovat muutenkin hyvällä mallilla ja hommia jatketaan.

5. Muut esille tulevat asiat
Jenna kertoi, että Keskiviikkona on tarkoitus mennä laitokselta kysymään, maksaako laitos fuksiesitteen. Päätimme, että Ilari lähtee muiden esitteeseen osallistuvien järjestöjen mukana kysymään asiasta.

Jenna otti esille BITA:n tukemisen. BITA:n osallistumismaksu on 25e ja matkoihin menee n.30-40e. Tulimme yhdessä siihen tulokseen, että on kohtuullista jos Syrinx tukee lähtijöitä niin, että hinnaksi jää n.40e/hlö. Yleensä Syrinx on tukenut 150-200e:lla joten päätimme, että tuemme lähtijöitä, joita tällä hetkellä on 8, 20e/hlö.

Jenna mainosti vielä, että keskiviikkona 26.3 on kevätkokous, jossa saa pullaa ja kahvia.

6. Seuraava kokous
Seuraava kokous pidetään Sohwilla 7.4 klo: 18.00.

7. Kokouksen päättäminen
Puheenjohtaja päätti kokouksen klo: 18.45.

ylös

syrinx logo
Jyväskylän yliopiston bio-ja ympäristötieteiden opiskelijat, Syrinx ry.