alas

SYRINXIN KOKOUS 16/08


Maanantaina 1.12 klo 18.00 Sohwissa (salin puolella)

1. Kokouksen avaus sekä laillisuuden toteaminen
Kokous alkoi 18:06. Olimme laillisia, mutta emme päätösvaltaisia.

2. Esityslistan hyväksyminen
Esityslista hyväksyttiin.

3. Ilmoitusasiat
Pikkujoulut sujuivat hyvin, lukuun ottamatta pientä mokaa: pullot ja tölkit oli jätetty yöksi ulos ja ne olivat hävinneet yön aikana. Valitettavasti emme sitten saaneet pulloista palautusrahoja. Fuksit kirjoittavat/päivittävät pikkujouluraportin.

Maija on saanut Mikrovilluksen kortin valmiiksi ja lahja ja kortti voidaan laittaa postiin.

Todistukset hallituslaisille jaetaan hallituksenvaihto saunassa. Mari tekee todistuspohjat.

4. Käsiteltävät asiat

4.1 Studiojulmahuvi-saunailta
Ilari hoitaa hommaa.

4.2 Hyvä ope-kilpailu
Meidän pitäisi keksiä joku ehdokas kilpailuun. Ehdotamme Jaana Bamfortia ja päätös vahvistetaan hallitus-listalla. Jenna infoaa Maria, joka hoitaa ehdokkaan nimen välittämisen eteenpäin ja selvittää kuinka hyvä-ope valitaan.
4.3 Kevät katsaus
Kevättä olisi hyvä miettiä hieman etukäteen. Haalarit saadaan tilattua toivottavasti ennen joulua ja silloin haalaribileet olisivat tammikuussa. Laskiaisbileet ovat helmikuussa ja niiden järjestämistä yhdessä muiden ainejärjestöjen kanssa voidaan miettiä. Sitisit voisi järjestää maaliskuussa yhdessä jonkun muun ainejärjestön kanssa. Vappuna on vappuhuiskilo. BITA järjestetään Oulussa 3. - 5.4. Voimme pitää ilmaisen saunaillan Nanolla kaksi kertaa. Kevätretki toteutuu, jos joku haluaa lähteä sitä järjestämään. Naamiaiset voisi taas järjestää. Eliöralli on myös keväällä.

Isännän virka jäi syyskokouksessa auki ja mietimme myös bilevastaavan viran perustamista. Essi Kohtaselta ja Maija Nurmelta kysytään, jos heistä jompi kumpi olisi kiinnostunut bilevastaavan virasta. Janne on alustavasti lupautunut isännäksi.

5. Muut esille tulevat asiat
Janne oli saanut sopimusehdotuksen Giggling Marlinista ja jossain vaiheessa pitäisi äänestää, haluammeko sopimuksen vai emme. Äänestys luultavasti on vasta ensi vuonna, kun hallitus on vaihtunut. Sopimuksen voisi kuitenkin laittaa listalle kaikkien nähtäväksi.

Fuksisauna on tiistaina ja syrre voi mahdollisesti sponsoroida jotain naposteltavaa n.10-15e. Päätös tehdään seuraavassa kokouksessa.

6. Seuraava kokous
Seuraava kokous pidetään ensi vuonna ja se on samalla hallituksenvaihto sauna. Kokous pidetään viikolla 3 ja uusi puheenjohtaja päättää päivän ja varaa saunan.

7. Kokouksen päättäminen
Kokous päättyi 19:05.

ylös

syrinx logo
Jyväskylän yliopiston bio-ja ympäristötieteiden opiskelijat, Syrinx ry.