alas

SYRINXIN KOKOUS 15/08


20.11 Nanotalon sauna

1. Kokouksen avaus sekä laillisuuden toteaminen
Avasimme kokouksen 18:05. Olimme laillisia ja päätösvaltaisia.

2. Esityslistan hyväksyminen
Esityslista hyväksyttiin.

3. Ilmoitusasiat
Laitoksen johdon tapaamisessa olivat mukana Jari Ylänne ja Mikko Mönkkönen sekä 14 opiskelijaa. Kahvittelimme ja keskustelimme useista asioista. Pääaineet vähenevät 13:sta 5:een, mutta uudistus on vasta suunnittelutasolla. Kurssipalautteesta ja Allianssista oli puhetta. Kesän 2009 aikana aulatiloihin tulee remontti, minkä vuoksi kopin tavarat on siirrettävä kesän ajaksi muualle. Kopista olisi myös saatava hieman siistimmän näköinen jatkossa. Syrinxille luvattiin jatkossa enemmän säilytystilaa tavaroille. Valtio vaatii yliopiston auditointia ja laitoksemme auditoidaan 2.12, jolloin käytävillä tehdään erilaisia kyselyitä. Tietokoneiden vioista ja puutteista pitää ilmoittaa THK:lle, jotta viat saadaan korjattua. Kirjatenttien ilmottautumiset mahdollisesti korppiin joskus.

30e:lla ostettu naposteltavaa saunailtaan ja kahvia kopille.

Janne on selvittänyt, mitä tapahtumia ja velvollisuuksia YKL-vastaavalle kuuluu syksyn aikana. Tarvitsemme vara YKL-jäsenen. Janne laittaa listalle meiliä asiasta.

Hallituslaisia muistutettiin raporttien kirjoittamisesta omasta toimestaan. Hallituslaisille pitää myös tehdä todistukset hallitustoimintaan osallistumisesta ja Mari lupasi tehdä valmiin todistuspohjan.

Maija on lupautunut tekemään kortin Mikrovillukselle.

Kopin ”suursiivouksen” voi siirtää keväälle, koska silloin koppi pitää kuitenkin siivota remontin tieltä. Janne lupasi selvittää, mitä tietoja vanhalla koneella on ja sitten koneen voi heittää pois.

Kopille hommataan vihko, johon merkitään uudeksi jäseneksi liittyneet.

4. Käsiteltävät asiat

4.1 Pikkujoulut
Janne lupautui lähtemään kappareissulle pikkujouluvastaavien kanssa. Järjestelyt sujuneet hyvin. Pikkujoulukutsuun lisätään vielä kehoitus ottaa oma muki mukaan.

4.2 Studiojulmahuvi-saunailta
Mahdollisesti emme katso Studiojulmahuvia vaan jotain muuta. Saunailta on viikolla 50 10.12. Ilari hoitaa saunan varauksen.

4.3 Hyvä ope-kilpailu
Opettaja valitaan tiedekunnan sisältä, mutta keväällä valitsemme hyvä-open myös oman laitoksemme sisältä. Mari on laittanut listalle viestiä ja toivomme, että saamme ehdotuksia. Päätämme hallituksen kesken ehdokkaista sen, jota ehdotamme eteenpän.

5. Muut esille tulevat asiat
Hakemukseen laitoksen tuesta Syrinxille ja Biostuf ry:lle pitäisi miettiä summat ja mahdollisten kopioiden määrä. Taina selvittää, miten laitos tukee meitä kopiointikulujen maksamisessa ja miten saamme THK:lta oman kopiointitunnuksen. Päätimme laittaa hakemukseen seuraavat summat: 300e kevätretkeen, 500e yleiseen toimintaan ja 200e Biostuf ry:lle. Vanhasta tulostuskoneesta pitäisi irtisanoa lisenssi ja sopimus, jotta kone voidaan hävittää. Jenna selvittää asian.

6. Seuraava kokous
Maanantaina 1.12 18:00 Sohwi.

7. Kokouksen päättäminen
Puheenjohtaja päätti kokouksen 19:33.

ylös

syrinx logo
Jyväskylän yliopiston bio-ja ympäristötieteiden opiskelijat, Syrinx ry.