alas

SYRINXIN KOKOUS 13/08


21.10. Koppi

1. Kokouksen avaus sekä laillisuuden toteaminen
Kokous avattiin 16:05. Olimme laillisia ja päätösvaltaisia.

2. Esityslistan hyväksyminen
Esityslistaan lisättiin kohta 4.5 laitoksenjohdon tapaaminen. Esityslista hyväksyttiin.

3. Ilmoitusasiat
Ilari kertoi, että netistä löytyi hyvä kahvinkeitin ja päätimme tilata sen. Hinnaksi tuli n. 50e.

Lauri ilmoitti, että Konnevedelle ja Ambioticalle tulee langaton netti piakkoin.

Jenna kertoi, että olimme saaneet kutsun Microviluksen syntymäpäiväjuhliin. Juhliin on mahdollista ostaa illalliskortteja. Jos kukaan ei ole kiinnostunut lähtemään juhliin, heille voisi lähetää lahjan postitse.

Viivi ilmoitti olleensa Jylyn syyskokouksessa, jossa hänet oli valittu ensi vuodeksi Jylyn hallituksen Syrinx-vastaavaksi.

Ilari ilmoitti, että 10-vuotias Biostuf ry järjestää vuosijuhlasitsit 15.-16.11 ja kutsuu ainejärjestöjen jäseniä juhliin mukaan Lammin Biologiselle asemalle.

4. Käsiteltävät asiat

4.1 Kaijalanniemen bileet
Janne kertoi, että järjestelyitä hoitaa n. 8 hengen tiimi ja kaikki on hyvällä mallilla. Paikan vuokra on 160e ja juomista sekä ruuasta saamme hieman myyntivoittoa. Niina kertoi lähtevänsä pyörällä kompassilta bileisiin ja hänen mukaan voi halukkaat liittyä.

4.2 Pikkujoulut
Fuksit kertoivat, että edllisenä päivänä oli pidetty kokous ja asioista oli tehty siellä päätöksiä. Paikkaa ei vielä oltu varttu, mutta se luvattiin hoitaa pian.

4.3 YKL-vastaava
Entinen YKL-vastaavamme on lähtenyt vaihtoon, joten tarvitsemme varahenkilön vuoden loppuun asti. Jos hyvä ehdokas löytyy, hän voisi mahdollisesti jatkaa toimessa myös tulevan vuoden. Listalle laitetaan asiasta mainosta.

4.4 Syrinx-info
Info hallituspaikoista ja huiskilosta järjestetään 4.11 13:15-14:15 YAA303:ssa. Tapahtumasta tulee listalle mainosta.

4.5 Laitoksenjohdon tapaaminen
He eivät päässeet tänään, joten tilaisuutta pitää siirtää. He olivat myös toivoneet, että Otsonilaisia olisi mukana. He ehdottavat meille aikoja, joista sitten valitsemme parhaimman.

5. Muut esille tulevat asiat
Janne otti esille mahdollisuuden tehdä yhteistyösopimus Gigglin Marlinin kanssa. Asian herätti paljon keskustelua ja mielipiteitä sekä puolesta että vastaan. Päätimme palata asiaan, kun Janne on saanut sopimuksen ehdot, jotta päätöksenteko olisi helpompaa.

Jenna kyseli onko Nanon saunavuoroille suunniteltu jotakin. Ilari sanoi, että viikolla 50 järjestetään Studio julmahuvi-ilt. Toiselle ilmaisella vuorolle pitäisi vielä keksiä käyttöä.

Jenna kyseli kuka haluaisi ottaa asiakseen kopin siivouksen järjestämisen. Janne lupasi selvitellä mihin mahdolliset romut voisi heitää ja sitten voimme päättää siivouspäivän ajankohdan.

Sini kertoi, että ympäristöraportti pitää paluttaa viimeistään perjantaina. Mietimme mitä ympäristötekoja olemme tehneet ja mitä niistä voisi laittaa raportiin. Sini lähettää raportin vielä Jennalle hyväksyttäväksi ennen kuin se palautetaan.

6. Seuraava kokous
Seuraava kokouksemme on 4.11 18:00 Sohwilla.

7. Kokouksen päättäminen
Puheenjohtaja päätti kokouksen 17:18.

ylös

syrinx logo
Jyväskylän yliopiston bio-ja ympäristötieteiden opiskelijat, Syrinx ry.