alas

SYRINXIN KOKOUS 12/08


7.10. Kirjaston kahvila

1. Kokouksen avaus sekä laillisuuden toteaminen
Kokous aloitettiin 18:05. Olimme laillisia ja päätösvaltaisia.

2. Esityslistan hyväksyminen
Lisäsimme esityslistaan kohdan 4.5 kattoainejärjestö. Esityslista hyväksyttiin.

3. Ilmoitusasiat
Jenna: Jylylle on kerrottu, että heidän osuus fuksisaunasta on 200e ja heille se on ok. Lähetämme Jylylle laskun. Saunaillan vuokralasku oli tullut ja se oli 325e eli hieman enemmän kuin olimme luulleet.

Siiri: Minimanista oli tullut tieto, että he alkavat periä jokaisesta laskusta 7e laskutuslisän. Päätimme irtisanoa Minimanin tilisopimuksen ja Siiri kilpailuttaa muita kauppoja, jotta voimme avata tilin toiseen paikkaan.

Siiri: Syysretkestä jäi oletettua enemmän maksettavaa Syrrelle, 220e. Retki oli sujunut hyvin ja mukana oli ollut reilu 20 henkeä.

Ilari: Hallitus ja kaikki muutkin kiinnostuneet ovat tervetulleita Jylyn saunailtaan Opinkivelle 15.10. Jyly toivoo, että mahdollisimman moni olisi kiinnostunut tulemaan mukaan hallituksen toimintaan. Saunalla saa myös infoa LAL:n toiminnasta.

4. Käsiteltävät asiat

4.1 Latobileet
Bilevastaava ei ollut kokouksessa, mutta saimme kuitenkin tietää, että ilotulitus on korvattu tulitaiteilijalla ja jatkobilepaikkaa ei ole ollenkaan.

4.2 Kaijalanniemi
Janne on varannut tilan ja suojapahvit. Järjestelyt jatkuvat.

4.3 Pikkujoulut
Sofii K., Ilona L. sekä Rosanna P. lupasivat aloittaa pikkujoulujärjestelyt. Järjestäminen on fuksien vastuulla.

4.4 Laitoksen johdon tapaminen
Päätimme kutsua laitoksen johdon mukaan seuraavaan kokoukseemme. Jenna lupasi selvittää, haluavatko he olla heti kokouksen alusta asti mukana. Listalle laitetaan viestiä tapaamisesta ja Jenna ottaa vastaan mahdollisia kysymyksiä, joita laitoksen johdolle halutaan esittää.

4.5Kattoainejärjestö
Jenna kertoi, että lisäinfoa on tulossa vielä myöhemmin. Järjestö olisi kuitenkin tiedekunta- tai laitoskohtainen ja hoitaisi mm. tutor-valinnan, hyväope-valinnan ja olisi yhteistyössä JYY:n kanssa. Totesimme, että meidän kannalta järjestö olisi luultavasti turha, mutta pienet kuolevat järjestöt tai tiedekunnat, joissa on monia ainejärjestöjä voisivat hyötyä kattoainejärjestöstä. Hankkeeseen ei ole pakko osallistua ja päätimme pohti asiaa vielä myöhemmin uudelleen.

5. Muut esille tulevat asiat
Jenna: Koppi pitäisi siivota, kuka hoitaa? Sovimme, että seuraavaan kokoukseen mennessä selvitetään, mihin kaikki turhat romut voi toimittaa ja sitten tehdään tarkempia suunnitelmia.

Jenna: Fuksit olivat kysellet, mitä he tekevät jos haalareiden tilauksesta jää ylim. rahaa. Päätimme, että saavat pitää rahat. Annoimme myös heille luvan jättää Syrren merkki painamatta haalareihin, jos he löytävät siihen paikalle jonkun sponsorin.

Taina: Yksi laatuhemmo paikka menee hakuun ja asiasta tulee piakkoin lisää tietoa.

Anni: Ehdotti hallituspaikkojen mainostamista, sillä uusi hallitus valitaa pikkujoulujen yhteydessä syyskokouksessa. Siiri ehdotti, että järjestettäisiin hallituspaikoista infotilaisuus. Samassa yhteydessä voisi kertoa myös huiskilosta. Pohdimme yhdessä, ovatko kaikki hallituspaikat tärkeitä vai pitäisikö niitä karsia. Jokainen hallituslainen voisi kirjoittaa lyhyen raportin toimenkuvastaan. Päätimme jatkaa asiaa ensi kokouksessa ja otta siellä esille myös Nanosaunan ilmaiset saunavuorot.

Viivi: Kyseli uuden kahvinkeittimen tilannetta. Asia jäi hautumaan.

Siiri: Kyseli missä fuksisaunan jäsenrahat. Ovat kaapissa.

6. Seuraava kokous
Tiistaina 21.10 Laitoksella 16.00.

7. Kokouksen päättäminen
Puheenjohtaja päätti kokouksen 19:03.

ylös

syrinx logo
Jyväskylän yliopiston bio-ja ympäristötieteiden opiskelijat, Syrinx ry.