alas

SYRINXIN KOKOUS 11/08


22.9 Sohwi

1. Kokouksen avaus sekä laillisuuden toteaminen
Puheenjohtaja aloitti kokouksen klo: 18.00. Olimme laillisia ja päätösvaltaisia.

2. Esityslistan hyväksyminen
Hyväsksyimme esityslistan.

3. Ilmoitusasiat
Jenna: JYLY oli ilmoittanut, että suostuu maksamaan fuksisaunan kuluista ehdottamamme 200e. Saunalaskua ei ole vielä kuitenkaan tullut, mutta Jenna kyselee laskua saunan vuokraajalta.

Jenna: Linkille on ilmoitettu, että emme osallistu heidän kanssaan syksyllä sitsien järjestämiseen.

Jenna: Torstaina 25.9 on ainejärjestöjen puheenjohtajien tapaaminen, mutta hän ei pääse sinne joten varapuheenjohtajalta kysytään, jos hän pääsisi.

Taina: Laatuhemmojen kokouksessa oli puhuttu, että olisi hyvä jos syrre voisi kerätä tietoja vanhojen jäsentensä työllistymisestä ja työllisyystilanteesta. Tätä tietoa voisi sitten välittää esim. fukseille, jotka aina asiasta syksyisin kyselevät. Sovimme, että Niina kyselee jos laitokselta löytyisi tietoja valmistuneista ja heidän yhteystietojaan, jotta heihin voisi ottaa yhteyttä.

4. Käsiteltävät asiat

4.1 Syysretki
Maija oli valinnut kaksi kohdevaihtoehtoa, Leivonmäen ja Repoveden. Leivonmäelle hinnaksi tulisi 385e bussi + 20e/hlö ja Repovedelle 820e bussi. Repovedellä olisi telttamajoitus. Keskustelimme vaihtoehdoista ja päädyimme siihen, että Leivonmäki on parempi vaihtoehto, joten retki tehdään siis sinne. Mukaan mahtuu varmasti 20 henkilöä, sillä mökki on 20:lle, mutta Maija selvittää voiko sinne ottaa lattialle nukkumaan ihmsiä. Teltta olisi myös yksi vaihtoehto. Päätimme, että jos matkalle ilmoittautuu väh. 30hlö niin menemme bussilla, mutta muuten kimppakyydeillä. Bussiin mahtuisi 50 henkilöä. Maija lupasi hoitaa mainonnan ja ilmoittautumisen mahdollisimman pian.

4.2 Latobileet
Artur kertoi, että lopullinen laskelma bileiden kuluista saadaan suraavaan kokoukseen. Alustavasti menot olisivat kuitenkin suraavat: haitaristi 100e (syrre 50e), tanssiopettaja n.20e ja vuokra 200e (syrre 100e). Myös ulkotulista tulee kustannuksia, sillä alue pitää rajata. Taina totesi, että tulet voivat olla vaarallisia, joten joku muu ratkaisu voisi olla parempi. Mietimme myös olisiko bileissä syytä tarjota jotain syötävää ja tulimme siihen tulokseen, että ehdotamme Radikaalille, että bileissä voisi myydä jotain pientä. Radikaali ehdotti myös ilotulitusta, joka tulisi meille maksamaan 75e, mutta totesimme, että summa on liian suuri. Meidän puolesta on kuitenkin ok, jos Radikaali haluaa itse maksaa koko ilotulituksen. Siiri sanoi, että hänellä olisi mahdollisesti ystävä, joka voisi tulla tanssiopeksi. Siiri lupasi kysyä häneltä asiasta. Bileiden loppupaikka on vielä vähän avoinna, mutta ehkä Vankkuri.

4.3 Kaijalanniemi
Janne ei ollut vielä tehnyt asialle mitään, koska kaipaili edellisen vuoden raporttia. Bileiden järjestely alkaa kuitenkin tuota pikaa. Listalla pitää kerätä 2 vuoden opiskelijoita järjestämään.

4.4Pääaianeinfo
Mari kertoi, että info järjestetään 1.10. Tarkoituksena olisi kertoa fukseille, jokaisesta pääaineesta ja sen jälkeen he saavat vielä kysellä. Paloma lupasi tulla puhumaan EKO:n puolesta ja muihin pääaineisiin on jo puhujat.

4.5 Fuksiaiset
Sini kertoi, että Otsonilla on oma haalarimerkki, joten meidän merkkejä saattaa jäädä yli. Kuluja tulee 17e viineistä, joitakin euroja 6 pullosta olutta ja muutama euro hakaneuloista. Syrrelle laitetaan lasku. Syrren lippuvuoro Gigglinin ovella on 22-24 ja myyjät on saatu kasaan.

5. Muut esille tulevat asiat
Jenna kyseli, miten risteilyn laita. Mari oli laittanut viestiä, mutta ei ollut vielä saanut vastausta.

Jenna sanoi, että nettisivuille pitäisi päivittää kppin uusi osoite. Totesimme myös, että sivut pitäisi uudistaa ja päätimme hieman kysellä, jos joku lähtisi hoitamaan hommaa. Kyseinen hekilö voisi sitten myös jatkaa Syrinxin nettivastaavana vuoden 2009 alusta.
Jenna totesi, että pikkujouluja kannattaa alkaa kohta järjesämään. Päätimme, että fukseja pyydetään seuraavaan kokoukseen ja asia otetaan esille.

Päätimme myös, että puhumme laitoksen johtajien tapaamisesta seuraavassa kokouksessa.

Jenna kysyi ovatko fuksit jo alkaneet hoitaa haalarien tilausta. Maija lupasi laittaa fukseille viestin listalle asiasta.

Jenna tiedusteli mitä laitamme laitoksen tukihakemukseen. Samant summat kuin ennenkin, vai? Jenna lupasi jutella asiasta Annin kanssa ja täyttää sitten hakemuksen.

6. Seuraava kokous
Seuraava kokouksemme on 7.10.2008, paikka vielä avoinna.

7. Kokouksen päättäminen
Puheenjohtaja päätti kokouksen klo: 19.26.

ylös

syrinx logo
Jyväskylän yliopiston bio-ja ympäristötieteiden opiskelijat, Syrinx ry.