Syrinx ry.

Mikä Koppi?

Syrinxin toimisto, aka Koppi sijaitsee Ylistönrinteellä Ambiotica-rakennuksen toisessa kerroksessa.

Näin lyhyesti selostettuna Koppi, Syrinxin ja Otsonin ainejärjestötila, on valoisa ja mukavan rento virkistäytymistila, jonka tarkoitus on toimia Syrinxin tukikohtana, poterona. Syrinxin varastonakin tunnettu tila käsittää sohvaryhmän, jolta käsin on kätevää tutustua ihmisiin. Koppi on siis kaikkea muuta kuin perinteinen toimisto!

Kopilta löytyy mikro, jääkaappi, kahvinkeitin ja tietokone, joita saa vapaasti käyttää. Kopilta saa myös kahvia äärettömän halpaan hintaan. Kopilla pidetään satunnaisesti erilaisia tapaamisia, aina retkien suunnittelusta vappuhuiskilon lavasteiden askarteluun.

Kopin ilmoitustaululla ilmoitetaan ajankohtaisista asioista. Kopilla on myös erä lainattavissa olevia labratakkeja. Syrinxin haalarimerkkiäkin on saatavissa Kopilta. Kopilla sijaitsee myös enemmän tai vähemmän päivitetyt tärppikansiot.

Kopille on tervetullut niin uusi kuin vanhakin. Ketään ei Kopilta käännytetä. Kopilla on oiva mahdollisuus kontaktoinniksikin kutsuttuun ystävyyssuhteiden luomiseen, siellä on mukava viettää aikaa ja vaihtaa ajatuksia opiskelutovereiden kanssa. Etenkin ensimmäisenä vuonna kannattaa uskaltaa tulla sakkiin mukaan ja tutustua lukuisiin koppihemmoihin.

Ota Koppi omaksesi, sillä se on olemassa juuri siksi että voit käyttää sitä. Koppi löytyy Ambiotican eli tuttavallisemmin Ampparin toisesta kerroksesta. Kopin koordinaatit saat kysymällä laitoksella ensimmäiseltä vastaantulijalta.

Jyväskylän yliopiston bio-ja ympäristötieteiden opiskelijat - Syrinx ry

Postiosoite: PL 35 40014 Jyväskylän yliopisto

Päivitetty 2011-10-28T00:22:11+0300 | Nettisivuista vastaa Mia Kemppi

JYY