Jyväskylän fyysikkokerho

Ekskursio 10.05.2011 08.00

On tullut aika tehdä taas kevään ekskursio! Tämän vuoden vierailukohde on Säteilyturvakeskus (STUK) Helsingissä. Ekskursion päivämäärä on tiistai 10.5. ja lähtö tapahtuu klo 8.00 fysiikan laitoksen alapihalta.

Ilmoittautuminen alkaa torstain 7.4. aikana fysiikan laitoksen 2. kerroksen ilmoitustaululla olevaan listaan. Merkitse listaan nimesi ja sähköpostiosoitteesi, jotta tarvittaessa voimme f(k):n suunnasta olla yhteydessä osallistujiin. Lista poistuu taululta, kun se on tullut täyteen, mutta viimeistään keskiviikkona 27.4. Mukaan mahtuu 30 ensimmäisenä ilmoittautunutta!

Hinta & maksaminen: Fyysikkokerhon jäsenille ekskursion hinta on 15 euroa ja ei-jäsenille 20 euroa. Mikäli haluat liittyä samalla jäseneksi, reissulle tulee hintaa 17 euroa (15 € + 2 €:n jäsenmaksu). Osallistumismaksu maksetaan suoraan tilille 313110-778104 VIIMEISTÄÄN 4.5.mennessä. Kirjoita viesti-kenttään "Ekskursio" (ja oma nimesi, mikäli maksat jonkun muun tililtä kuin omaltasi).

Peruminen: Osallistumisen voi perua vetämällä nimensä yli listalta. Mikäli lista on jo viety pois ja joudut perumaan osallistumisesi, ota yhteyttä puheenjohtajaan sähköpostitse (sini-jatta.suonio@jyu.fi). Ilmoittautuminen on sitova 29.4.
alkaen, eli tuon jälkeen joudut maksamaan osallistumismaksun, vaikka et mukaan pääsisikään.

Mahdollisille peruutuspaikoille voi ilmoittautua listalla oleviin varapaikkoihin, siis mikäli peruutuksia tulee. Jos peruutuksia
tulee listan poistamisen jälkeen, ilmoitetaan niistä sähköpostilistoilla. Ekskursion hintaan ei kuulu ruokailu, ainoastaan kahvi+pulla STUK:ssa. Syömme kuitenkin lounaan STUK:n työpaikkaruokalassa ennen virallisen
vierailun alkamista.