Jyväskylän fyysikkokerho

Ekskursio Ouluun 22.11.2013 07.00

HUOM! Ekskursio peruttu osallistujapulan takia. Jos maksoit osallistumismaksun, ota yhteyttä kerhon sihteeriin.

Fyysikkokerhon syksyn ekskursion (22.11) kohteena ovat Oulun yliopiston NMR-laboratorio ja Pohjolan Voiman Laanilan ekovoimalaitos. Vierailun aikana tutustumme NMR-laboratorion laitteisiin ja kuulemme luennon NMR-spektroskopian ja magneettikuvauksen perusteista sekä kokeellisesta ja laskennallisesta NMR-tutkimuksesta. Voimalaitosvierailuun kuuluvat niin toiminnan esittely kuin tutustumiskierros laitoksella.

Ouluun lähdetään perjantaina 22.11. n. klo 7.00 bussikyydillä. Takaisin Jyväskylässä ollaan n. klo 21. Lounaalle on mahdollisuus Oulun yliopiston opiskelijaravintoloissa, lisäksi kannattaa varata evästä paluumatkalle.

Ekskursiolle ilmottautuminen tapahtuu fysiikan laitoksen 2. kerroksen aulassa olevalle ilmottautumislistalle. Mukaan mahtuu vähintään 30 innokkainta (ensiksi ilmoittautunutta). Ekskursion hinta on fyysikkokerhon jäsenille 15 € ja muille 20 €. Tällä katetaan osa bussin hinnasta. Osallistumismaksun voit maksaa tilille FI6731311000778104 (HANDFIHH). Kirjoita viestiksi "Ekskursio, oma nimi". Jos maksat myös jä­senmaksun eli 17 €, kirjoita viestiksi "Ekskursio ja jäsenmaksu 2013, oma nimi, kotikunta". Voit maksaa myös bussissa matkalla Ouluun.

Ilmoittautuminen on sitova (eli maksu peritään) 14.11.2013 jälkeen. Peru osallistumisesi ennen tuota päivää viivaamalla ni­mesi yli.

Lisätietoja:
f(k):n hallitus (Tiia, Matti, Jan, Heikki ja Aili)

Tapahtuma Facebookissa