Jyväskylän fyysikkokerho

Fuksi(futis)sauna 27.09.2012 18.00

tapahtuman kuva Syyskuun teemana on perinteisesti fuksit ja futis. Nimittäin tänäkin vuonna f(k) järjestää fuksisaunan, jota ennen haetaan hieman hikeä pintaan kuningas jalkapallon parissa.

Nanosauna eli fysiikan laitoksen takana olevan nanotalon saunaosasto on nimeään suurempi virkistyskeskus, jonne fysiikan opiskelijat ovat kokoontuneet satojen megasekuntien ajan. Et voi kutsua itseäsi fyysikoksi ennen kuin olet kuullut sen vanhan vitsin Paulin kieltosäännöstä ja saunaan ahtautumisesta nanosaunan pehmeässä kuumuudessa. Siellä opitaan se tieto jota luennoilta ei saa.

Vaikka jalkakikkasi ei olisi aivan Kristiinan tasoa tai puolivolleysi ei lähtisi kuin van Persiellä, kannattaa ennen saunaa tulla nostamaan syke pienen futisottelun parissa. Pääasia on hauskanpito. (Ja että oma joukkue voittaa samalla!) Jalkapalloa pelataan Kampuksen kentällä kello 18.00 alkaen. Paikalle saa tulla suoraan tai liittyä porukan mukaan fysiikan laitoksen alapihalta kello 17.45. Jos jalkapallo ei kiinnosta, voit tulla suoraan nanosaunalle, jonne siirrytään kentältä noin kello 19. Mikäli huono keli estää jalkapallon pelaamisen, siirrytään suoraan nanosaunalle kello 18 aikoihin.

Tapahtuma on avoin kaikille fysiikan opiskelijoille, joten tule ihmeessä mukaan tutustumaan uusiin ja vanhoihin opiskelijoihin!

Oma pullo, pyyhe, fysiikkavitsit ja nappulakengät mukaan.