Jyväskylän fyysikkokerho

Ekskursio 21.05.2012 06.00

tapahtuman kuva Jokakeväinen f(k):n ekskursio järjestetään 21.5. Kohteena on Ilmatieteen laitos ja Metsähovin radiotutkimusasema pääkaupunkiseudulla.

Ilmoittautuminen ekskursiolle alkaa 10.4. ja sulkeutuu 2.5. Ilmoittautuminen tapahtuu kirjoittamalla nimensä fysiikan laitoksen 2. kerroksen ilmoitustaululle ilmestyvään listaan. Paikkoja on rajoitetusti, ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Osallistumismaksu on jäsenille 15 euroa ja muille 20 euroa. Ekskursion yhteydessä voi liittyä jäseneksi maksamalla lisäksi jäsenmaksun (2 euroa).

Ilmoittautumisen voi peruuttaa poistamalla nimensä listalta tai lähettämällä sähköpostia taloudenhoitajalle 10.5. Myöhemmin tapahtuneista peruutuksista peritään täysi osallistumismaksu.

Osallistumismaksu on maksettava 11.5. mennessä kerhon tilille tai käteisellä Jan Sarénille (FL246). Tilisiirrolla maksettaessa maksu on maksettava tilille:
IBAN: FI6731311000778104
BIC: HANDFIHH
Viestikenttään osallistujan nimi. Jos et ole maksanut tämän vuoden jäsenmaksua tai haluat samalla liittyä kerhon jäseneksi, maksu on 17 euroa. Jäsenmaksunsa maksaneille summa on 15 euroa. Jos et halua liittyä jäseneksi, maksu on 20 euroa.

Jos liityt samalla jäseneksi, lähetä kerhon sihteerille (heikki.mantysaari (at) jyu.fi) seuraavat tiedot: kaikki nimesi, kotikuntasi ja sähköpostiosoitteesi.

Huomioitavaa:

  • Ilmatieteen laitoksen lähellä on ruokala, josta saa opiskelijahintaista ruokaa
  • Metsähovin tutkimusaseman lähistöllä on ehdottomasti pidettävä kaikki matkapuhelimet ja muut langattomia verkkoja käyttävät laitteet suljettuina.
  • Tarkempi aikataulu ilmoitetaan myöhemmin.

Kuvia

Avaruuspurje ja arkkitehtuuria Ilmatieteen laitoksella

Päivän sää.

Hämmennystä aiheuttanut ruori.