logo

Valtakunnallinen museologian opiskelijoiden ja museoalan työllistymistä, työn tekemistä ja työnkuvia pohtiva seminaari Jyväskylässä

24.-25.4.1998

Mitä museossa tehdään? Kuka museossa työskentelee ja miksi? Voiko museoala olla kutsumusammatti? Millainen koulutus antaa pätevyyden museotyöhön ja miten koulutus muuttuu? Missä ja miten yliopistollinen koulutus kohtaa käytännön työelämän?

Näitä ja monia muita kysymyksiä pohtii kolmas valtakunnallinen museologian seminaari Jyväskylän yliopistossa huhtikuussa 1998. Seminaarin järjestävät Jyväskylän yliopiston museologian opiskelijat yhdessä museologian apulaisprofessorin Janne Vilkunan ja humanistisen tiedekunnan kanssa. Paikalla on paitsi alan opiskelijoita, myös museologian opettajia, museotyöntekijöitä ja työllistymisestä käytännön tasolla päättäviä museoalan vaikuttajia. Tarkoitus on saattaa yhteen tulevaisuuden hyvät ja innovatiiviset alan uudistajat sekä Suomen museolaitoksessa parhaillaan työskentelevät, kokeneet ja ammattitaitoiset asiantuntijat.

Kutsumme Teidät seuraamaan seminaaria, kuulemaan ja kokemaan mitä kaikkea museoiden seinien sisällä voi tapahtua sekä kurkistamaan tulevaisuuden museoon! Lisätietoja seminaarista voi kysyä Elina Kiurulta, p. (014) 601 235 (työaikana) tai (014) 214 403 (iltaisin). Seminaariasiaa löytyy myös museologian kotisivuilta, http://www.jyu.fi/tdk/hum/museologia.

TERVETULOA!

Olet kävijä tällä sivulla.


Museologian etusivu


© 29.3.1998 Timo K. Hautala
e-mail:tikaha@cc.jyu.fi